Isolerende gardiner

Hold kulden ude af din bolig

Vinteren står for døren, det begynder at trække ind ad vinduerne og varmeregningen stiger. Isolerende gardiner er designet til at forbedre både indeklimaet og energiforbruget. Gardiner med isolerende effekt skaber nemlig en barriere mod kulde om vinteren og varme om sommeren, hvilket reducerer varmetabet gennem ruderne og isolerer mod temperaturudsving.

Spar på energien, og skab et godt indeklima

Vinterhalvåret byder ofte på stigende varmepriser. Men vidste du, at du med vores varmeisolerende gardiner kan halvere varmetabet fra dine vinduer i årets kolde måneder? Ved at holde varmen inde om vinteren og begrænse varmeindtrængning om sommeren, mindsker gardinerne behovet for opvarmning og køling i rummet. Dette medvirker til at reducere CO2-udledningen, og er derfor også en mere bæredygtig løsning. De isolerende gardiner skaber et behageligt indeklima året rundt, og tillader samtidig at udnytte den naturlige belysning i rummet.

Unikke design og termiske materialer forhindrer varme og kulde i at trænge igennem stoffet, hvilket bidrager til energibesparelser. Isolerende gardiner findes i forskellige stilarter, farver og mønstre. Det er en smart og mere bæredygtig investering for forbedret indeklima.

 

Derfor er isolerende gardiner din bedste ven

Isolerende gardiner har en række fordele, der gør dem til en populær løsning i både hjem og på arbejdspladser.

  • Med varmeisolerende gardiner opnår du lavere varme- og køleudgifter, og dermed et lavere energiforbrug. Gardinerne er derfor også en mere miljøvenlig løsning, da reduktionen af energiforbruget bidrager til at mindske den samlede miljøpåvirkning.
  • Varmeisolerende gardiner fungerer som temperaturregulering i rummet. De hjælper med at opretholde en mere konstant temperatur ved at blokere temperaturændringer og træk udefra, og bidrager derved til et mere behageligt indeklima.
  • Isolerende gardiner er også gode, når du ønsker en støjreducering, da de er lydabsorberende og minimerer støj udefra.

Find inspiration på vores blog

Hvilke typer af gardiner er isolerende?

Gardiner vil generelt gøre en positiv forskel for dit energiforbrug, men der findes gardintyper, som har ekstra effektive isolerende egenskaber. I vores gardinbus finder du bl.a. følgende isolerende gardintyper.

  • Duette® plisségardiner består af to lag stof, der samles som små (bi)kuber, som skaber en isolerende effekt. Det betyder, at gardinet om vinteren holder på varmen, mens de om sommeren holder varmen ude. Gardinserien fås i forskellige typer af væv og farver, og kan skræddersyes i alle størrelser og former – så du kan finde den perfekte model, der giver den rette isolerende effekt for dig.
  • Stofgardiner findes der kraftigere varianter af væv, der isolerer bedre end tyndere væv. Tættere og kraftigere materialer, såsom uld, velour og mørklæggende væv, er særligt effektive i denne sammenhæng. En anden vej at gå for at maksimere energibesparelsen er et dobbelt gardinlag. Du kan f.eks. vælge et rullegardin eller et plisségardin som basislag og supplere med stofgardiner som det ydre lag.
  • Til store vinduespartier, anbefaler vi vores udvendige screens, der fungerer som et udendørs rullegardin. Screens skærmer for solen, men sikrer stadig at du beholder din udsigt. De er både energibesparende og miljøvenlige, da de både skærmer for og holder på varmen.

 

Byd teknologien velkommen med motoriserede gardiner

Drømmer du om at kunne reducere din varmeregning i hjemmet eller på arbejdspladsen, selv når du ikke er hjemme? Så byd vores motoriserede gardiner velkommen!

Vores motoriserede gardiner giver dig mulighed for at kombinere isoleringsegenskaberne med avanceret teknologi. Ved hjælp af fjernbetjening eller app på din smartphone kan du med få klik let og præcist regulere gardinernes position. Via en wi-fi hub og app kan du også tidsindstille de motoriserede gardiner til automatisk at justere sig efter lyset. Derved får du mest muligt naturligt lys i løbet af dagen og minimerer samtidig dit varmetab.

Bestil et gratis besøg af Gardinbussen, og gør hverdagen lettere, mere sikker og mere energibesparende.

 

Vil du se vores isolerende gardiner? Book Gardinbussen!

Er smarte og isolerende gardiner noget, der fanger din interesse? Så står vores dygtige gardineksperter klar til at guide dig i retning af de energibesparende gardiner, der bedst passer til dit hjem og dine behov. Under et besøg af vores gardinbus har vi stort fokus på at imødekomme den stil og det udtryk, du ønsker i din bolig. Du vil derfor altid få den helt optimale løsning, der både tager hensyn til din økonomi og komplimenterer din indretning.

Ved at benytte vores online bookingformular, kan du nemt bestille et gratis besøg af gardinbussen, og se vores udvalg af isolerende gardiner.

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus. Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Øvrige løsninger