Inspiration til at vælge de perfekte børnegardiner

Når du skal vælge gardiner til børneværelset, er der flere praktiske ting at overveje. Det gælder om at have ekstra fokus på sikkerheden og de skabe optimale rammer for en god nats søvn. Børnegardiner må samtidig gerne være farverige og skabe stemning på børneværelset.

Læs med, og få tips og råd til at vælge et flot børnegardin til dit barns værelse.

Vælg børnegardiner til både leg og ro

Et børneværelse skal indbyde til sjov og ballade, og derfor er det oplagt at skrue op for kreativiteten med farverige gardiner! Med de rette gardiner kan du forvandle børneværelset, så rummet bliver spændende og stimulerende for dit barn.

I vores gardinbus finder du et stort udvalg af gardiner i samtlige farver og nuancer. Vil du fuldende prinsessetemaet med lyserød, lilla eller pink gardiner, eller vil blå eller mørkegrønne gardiner passe perfekt til børneværelsets militærtema? Uanset stilen, så finder du de helt rigtige gardiner hos os.

Lad børnene lege trygt på børneværelset

Gør det let at lukke lys og lyde ude med funktionelle og praktiske gardiner! Med børnegardiner bliver børneværelset både hyggeligt og et dejligt sted at sove. Vores store udvalg af gardiner til børneværelset giver rig mulighed for at finde det helt rigtige. Du kan bl.a. vælge mellem rullegardiner, plisségardiner, persienner og klassiske stofgardiner.

Fælles for alle gardiner fra Gardinbussen er, at sikkerheden er i top. Der medfølger nemlig en smart børnesikring til alle vores gardiner, så du kan undgå løse snore og kæder på børneværelset.

Børnegardiner med mørklægning til en god søvn

I sommerhalvåret kan det være svært at få de mindste til at sove. Det er heller ikke nemt at falde i søvn, når lyset strømmer ind ad vinduet – og det kan blive forstyrrende for hele familiens døgnrytme. En god løsning til at få de mindste familiemedlemmer til at falde hurtigere i søvn er, at investere i nogle gode børnegardiner til soveværelset.

Ved at vælge et børnegardin med mørklægning, kan du skabe det perfekte sovemiljø, uanset tidspunktet. Så kan I selv bestemme, hvornår natten begynder i børneværelset. Gardinet lukker effektivt sol og lys ude, så dit barn har de bedste forudsætninger for at falde til ro og få en tryg og sammenhængende søvn.

Styrk sikkerheden på børneværelset

Det er vigtigt at have sikre gardiner, så du kan føle dig tryg, når dit barn leger eller opholder sig alene på sit værelse. Sørg først og fremmest for at placere senge og andre møbler væk fra vinduerne, så dit barn ikke har adgang til kæder og snore.

Vil du helst undgå løsthængende snore? Jamen så kan vi også sætte børnesikring på dine nye gardiner. Ved at bestille gardiner gennem vores gardinbus, får du altid en børnesikker sikkerhedsanordning, når du køber gardiner med snore- og kædetræk. Derudover har vi flere løsninger, der egner sig særlig godt til børneværelset. Du kan med fordel vælge gardiner, der er designet til børnefamilier. Det gælder eksempelvis vores LiteRise®- eller SmartCord®-betjening, som ikke har snore og kæder. Førnævnte modeller har i stedet en kort betjeningssnor, som forbliver kort, uanset om du har rullet gardinet op eller ned.

Bestil en gratis gardinbus i dag!

Vil du gerne se et stort udvalg af børnegardiner i charmerende farver – og ovenikøbet til en god pris? Så er det på tide at bestille et uforpligtende besøg af vores gardinbus! Vores gardineksperter har mange års erfaring indenfor indvendig solafskærmning, og de vil med glæde give dig gode råd, så du kan finde de perfekte børnegardiner til dit hjem.

Se vores ledige tider i vores online bookingformular.