Gardiner til kontoret

Skab ro til fordybelse

Arbejder du hjemmefra, er det altafgørende at have en hjemmearbejdsplads, der indbyder til ro og fordybelse. Husk gardiner til kontoret – de er med til at skabe de perfekte forhold for lys, varme, indkig og akustik.

Skab gode arbejdsforhold med gardiner

Vi tilbringer de fleste af vores vågne timer på arbejdet, og derfor er det vigtigt at sørge for optimale arbejdsforhold og et godt indeklima. Gardinbus.com har de perfekte gardiner til kontoret, uanset om du arbejder hjemme eller i et kontormiljø.

Skru op for det gode arbejdsmiljø

For at kunne yde vores bedste hver eneste dag, har vi brug for behagelige og inspirerende omgivelser. Og her spiller dit valg af gardiner til kontoret en afgørende rolle – både hjemme og på din arbejdsplads. De kan nemlig være med til at skabe et godt arbejdsmiljø og indeklima, der gør din arbejdsdag lidt rarere.

Bestil gratis gardinbus hjem til dig

Spar op til 30% på alle gardiner og få gratis besøg af gardinbussen med professionel opmåling og et uforpligtende tilbud.

Find inspiration på vores blog

Få mere energi og arbejdsglæde på kontoret med de rette gardiner

Dagslys er klart det bedste arbejdslys. Det giver glæde og energi til at kaste dig over dine opgaver, men det kan også være en svær balancegang. Når solen skinner, bliver sollyset reflekteret i computerskærmen, og det kan være yderst generende og trættende for øjnene. Men på den anden side har du ikke lyst til at lukke al dagslyset ude.

Når du vælger gardiner til kontoret, gælder det derfor om at skabe det bedste arbejdsmiljø, hvor du afskærmer solen effektiv uden at gøre kontoret mørkt eller dystert. Gardinerne kan også tilføre kontoret et indbydende og stilfuldt udtryk, som gør det mere behageligt at opholde dig på kontoret.

Hos Gardinbus.com kan vi hjælpe dig med kvalitetsgardiner til kontoret, der er både funktionelle og æstetiske. Det gælder uanset, om du foretrækker plisségardiner, rullegardiner, lamelgardiner, persienner eller duo rollers – vi har det hele. Book et besøg af vores gardinbus, og få rådgivning om, hvilken gardinløsning der passer bedst til dit kontor.

Gardiner skaber behageligt rumtemperatur

Du kender det sikkert godt. Du er klart mest effektiv på kontoret, når de fysiske rammer er i orden. Derfor er det vigtigt at sørge for, at kontoret har en behagelig temperatur, så der hverken er for varmt eller koldt. Med den rette gardinløsning kan du justere både lys- og varmeindfald, så lokalet ikke bliver stegende hedt på grund af solens stråler.

Vores Duette®-plisségardiner og plisségardiner med honeycomb er specielt velegnet til rum, der er ekstra udsat for solens varme stråler. De har har nemlig særlige egenskaber, der hjælper med at holde en jævn rumtemperatur. Gardinerne er designet med to lag væv i modsætning til traditionelle plisségardiner, der består af et enkelt lag væv. Luftlommerne imellem de to lag skaber en isolerende effekt, der får gardinerne til at holde en behagelig temperatur om sommeren samt holde på varmen om vinteren. På den måde er gardinet både med til at skabe et bedre indeklima og reducere energiforbruget.

Vi har mere end 25 års erfaring med at designe tilpassede gardinløsninger til danske hjem.
Bestiller du et besøg af gardinbussen, har vores gardinekspert hele sortimentet med, så du både kan se, føle og opleve de mange gardinløsninger i dit hjem.
Bestil et uforpligtende besøg af gardinbussen.

Øvrige løsninger