Gardinbus.com

- stemning til liv og rum

Vi tilbyder smukt design, godt håndværk og høj service – alt sammen tilpasset din smag og dit hjem. Du kan vælge mellem et stort udvalg af gardiner, markiser og tilbehør, som vi har udvalgt fra nogle af de førende leverandører.

På den måde er du sikker på, at du får den bedste, smukkeste og mest velfungerende gardinløsning hver gang, uanset om du bor i lejlighed eller hus.

Vi har fingeren på pulsen

Vi er i dag en virksomhed i rivende udvikling med 60 ansatte, som alle brænder for en ting – at give dig den bedste løsning. Derfor arbejder vi sammen med nogle af de førende udviklere og leverandører af gardiner, markiser og tilbehør, så vi har vores egen kollektion. Vi udvikler bl.a. løsninger med Kirsch, som siden 1907 har leveret gardiner og tilbehør til det meste af verden. Gennem vores store erfaring har vi fingeren på pulsen og kan rådgive dig omkring stil og trends, så du har mulighed for både at følge moden eller blot vælge en sikker og klassisk løsning. Alt sammen naturligvis tilpasset dit hjem og din smag.

Det skal være nemt for dig

Vores koncept bygger på en ganske simpel grundtanke – det skal være nemt for dig. Du booker et møde med en af vores uddannede fagfolk hjemme hos dig. Sammen finder I frem til den eller de løsninger, som passer bedst til dig. Derefter skal du ikke gøre mere. Vores folk sørger for at klippe, sy og montere, så du blot kan nyde dine nye gardiner – uanset hvilken slags du vælger. Gardiner er en væsentlig del af indretningen, så du skal som regel se på dine gardiner i lang tid – for ikke at tale om funktionaliteten med at lukke af for lys og nysgerrige blikke.

Vi leverer også gardinløsninger til virksomheder

Gardinbus.com leverer også professionelle gardinløsning til virksomheder som kontorer og hoteller. Her kan vi også tilbyde et stort udvalg af forskellige slags gardiner i mange farver, længder, bredder osv.

Mange års erfaring og tilfredse kunder over hele landet

Vi har gennem de sidste 25 år leveret gardiner og markiser til glade kunder over hele landet – også til alle øerne med broforbindelse. Det betyder, at vi kommer med en masse erfaring, og når vi hyrer nye fagfolk, så sender vi dem forbi vores eget akademi, så de er helt opdateret på vores kollektioner og måden at gøre tingene på. Det er din garanti for kvalitet hver gang. Og med hensyn til garanti, så tilbyder vi naturligvis prismatch, så du kan være sikker på at få den bedste løsning til den rigtige pris hver gang. 

En anden årsag til vores succes er ganske enkelt, at hos os er en aftale en aftale. Det lyder måske indlysende, men mange af vores kunder har fremhævet, at de har værdsat denne del af samarbejdet. Så du kan regne med os – fra første møde til løsningen er monterede .