Køb gardiner
med motor og
spar op til 30%

Giv dine gardiner
et Power Boost

Vi sætter strøm på dine gardiner

Reducer op til 46% af varmetabet i din bolig med motoriserede Duette® gardiner.

Du kan nemt indstille dine motoriserede Duette® gardiner til at køre ned om aftenen og natten, og derved spare på energien, og når dagslyset atter rammer vinduet, kører gardinerne op og lade solens varme trænge ind.

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Med motorstyring på dine gardiner, husker du altid at bruge gardinerne mest effektivt. De er oppe når solen giver varme, og nede når det er koldt udenfor. Power-Move er et trådløst system, der ved hjælp af intelligente selvkørende gardiner, kan gøre din hverdag både lettere og mere tryg. De motoriserede gardiner styres med få klik via enten en fjernbetjening eller som intelligente gardiner via en app. Det betyder, at du kan lade dine gardiner give dig tryghed, kontrol og komfort, uanset hvor i verden du er.

Med Duette® kan du reducere varmetabet ved vinduet med op til 46% (Dobbeltrude), og da 50% af boligens varmetab sker igennem vinduet, kan du opnå fuld udnyttelse af vores motoriserede gardinløsning. Du kan nemt indstille dine motoriserede Duette® gardiner til at køre ned om aftenen og natten, og derved spare på energien, og når dagslyset atter rammer vinduet, kører gardinerne op og lade solens varme trænge ind.

Læs mere om Duette® hér.

Hvornår skal du vælge styring via app?

Med app’en kan du bruge din smartphone til at betjene og kontrollere dine gardiner. App’en kan bruges på to måder; Ønsker du at styre et eller flere af dine gardiner, imens du er i hjemmet, så er en app/bluetooth-løsning (BT) noget for dig.

Ønsker du derimod en løsning, hvor flere brugere kan betjene gardinerne, uanset hvor I befinder jer, så er en hub-løsning det rette valg.

Hvilke gardiner fås med motor?

Vi tilbyder plisségardiner (inkl. Duette®), foldegardiner, rullegardiner og duoroller gardiner med motor. Du kan vælge blandt samme dessiner og størrelser, som vores normale skræddersyede sortiment.

Vi har listet nogle mulige scenarier – men det er næsten kun fantasien, der sætter grænser:

 • Ferie: Lad gardinerne derhjemme rulle automatisk op hver morgen og ned igen til aften, så huset ser beboet ud.
 • Rolig vækning: Lad gardinet rulle langsomt op hver morgen og få en blid start på dagen.
 • Hjemmebiograf: Rul alle stuens gardiner ned til filmhygge på én gang.
 • Gruppestyring: Rul gardinerne i alle soverummene ned til middag, så værelserne får en behagelig temperatur inden aftenstid.

Det får du med

 • Gardin
 • Motor
 • Betjening med din smartphone
 • Enkelt- eller gruppestyring
 • Mulighed for scenarier (1 tryk = mange muligheder)
 • Indbyggede genopladelige batterier
Ekstra komfort i hjemmet

Har du primært behov for at skærme af og justere lysindfaldet på dine gardiner, imens du er hjemme, så er en fjernbetjening det perfekte valg til dig. Med Power-Move fjernbetjeningen får du mulighed for helt enkelt at kontrollere f.eks. svært tilgængelige vinduer, enten enkeltvis eller flere gardiner på én gang.

Fordele med en bluetooth-styret fjernbetjening:

 • Betjen op til 6 enkelte gardiner på samme fjernbetjening
 • Opret en gruppestyring og aktiver flere produkter samtidig med et enkelt tryk
 • Betjen svært tilgængelige vinduer
 • Trådløs betjening

Spar med

Fair

Pris

Garanti

Hvad er Fair Pris Garanti?

Vi besøger dig helt gratis, så du kun skal tænke på at blive inspireret i dit valg af gardiner. Vores Fair Pris Garanti sikre dig at vores tilbud er enkelt og overskueligt.

20% rabat på 2-4 stk. gardiner
25% rabat på 5-7 stk. gardiner
30% rabat på + 8 stk. gardiner
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor vi kalder det Fair Pris Garanti.

Fair priser – gør dit køb mere overskueligt!

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Bestil Gardinbussen

Vores gardinbus kommer hjem til dig

Gratis opmåling til gardiner

Vi sørger for præcis og gratis opmåling

Fair Prismatch Garanti

Du får tilbud med vores Fair Prismatch Garanti

Del betaling op rentefrit

Del evt. betalingen op med rentefri finansiering