motoriserede gardiner

Vælg gardiner
med motor og
spar op til 30%

Giv dine gardiner
et Power Boost

Vi sætter strøm på dine gardiner

Reducer op til 46% af varmetabet i din bolig med motoriserede Duette® gardiner.

Du kan nemt indstille dine motoriserede Duette® gardiner til at køre ned om aftenen og natten, og derved spare på energien, og når dagslyset atter rammer vinduet, kører gardinerne op og lade solens varme trænge ind.

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Med motorstyring på dine gardiner, husker du altid at bruge gardinerne mest effektivt. De er oppe når solen giver varme, og nede når det er koldt udenfor. Power-Move er et trådløst system, der ved hjælp af intelligente selvkørende gardiner, kan gøre din hverdag både lettere og mere tryg. De motoriserede gardiner styres med få klik via enten en fjernbetjening eller som intelligente gardiner via en app. Det betyder, at du kan lade dine gardiner give dig tryghed, kontrol og komfort, uanset hvor i verden du er.

Med Duette® kan du reducere varmetabet ved vinduet med op til 46% (Dobbeltrude), og da 50% af boligens varmetab sker igennem vinduet, kan du opnå fuld udnyttelse af vores motoriserede gardinløsning. Du kan nemt indstille dine motoriserede Duette® gardiner til at køre ned om aftenen og natten, og derved spare på energien, og når dagslyset atter rammer vinduet, kører gardinerne op og lade solens varme trænge ind.

Læs mere om Duette® hér.

Hvornår skal du vælge styring via app?

Med app’en kan du bruge din smartphone til at betjene og kontrollere dine gardiner. App’en kan bruges på to måder; Ønsker du at styre et eller flere af dine gardiner, imens du er i hjemmet, så er en app/bluetooth-løsning (BT) noget for dig.

Ønsker du derimod en løsning, hvor flere brugere kan betjene gardinerne, uanset hvor I befinder jer, så er en hub-løsning det rette valg.

Hvilke gardiner fås med motor?

Vi tilbyder plisségardiner (inkl. Duette®), foldegardiner, rullegardiner og duoroller gardiner med motor. Du kan vælge blandt samme dessiner og størrelser, som vores normale skræddersyede sortiment.

Vi har listet nogle mulige scenarier – men det er næsten kun fantasien, der sætter grænser:

 • Ferie: Lad gardinerne derhjemme rulle automatisk op hver morgen og ned igen til aften, så huset ser beboet ud.
 • Rolig vækning: Lad gardinet rulle langsomt op hver morgen og få en blid start på dagen.
 • Hjemmebiograf: Rul alle stuens gardiner ned til filmhygge på én gang.
 • Gruppestyring: Rul gardinerne i alle soverummene ned til middag, så værelserne får en behagelig temperatur inden aftenstid.

Det får du med

 • Gardin
 • Motor
 • Betjening med din smartphone
 • Enkelt- eller gruppestyring
 • Mulighed for scenarier (1 tryk = mange muligheder)
 • Indbyggede genopladelige batterier
Ekstra komfort i hjemmet

Har du primært behov for at skærme af og justere lysindfaldet på dine gardiner, imens du er hjemme, så er en fjernbetjening det perfekte valg til dig. Med Power-Move fjernbetjeningen får du mulighed for helt enkelt at kontrollere f.eks. svært tilgængelige vinduer, enten enkeltvis eller flere gardiner på én gang.

Fordele med en bluetooth-styret fjernbetjening:

 • Betjen op til 6 enkelte gardiner på samme fjernbetjening
 • Opret en gruppestyring og aktiver flere produkter samtidig med et enkelt tryk
 • Betjen svært tilgængelige vinduer
 • Trådløs betjening

Spar med

Fair

Pris

Garanti

Hvad er Fair Prismatch Garanti?

Vi besøger dig helt gratis, så du kun skal tænke på at blive inspireret i dit valg af gardiner. Vores Fair Pris Garanti sikre dig at vores tilbud er enkelt og overskueligt.

20% rabat på 2-4 stk. gardiner
25% rabat på 5-7 stk. gardiner
30% rabat på + 8 stk. gardiner
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor vi kalder det Fair Pris Garanti.

Fair priser – gør dit køb mere overskueligt!

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Bestil Gardinbussen

Vores gardinbus kommer hjem til dig

Gratis opmåling til gardiner

Vi sørger for præcis og gratis opmåling

Fair Prismatch Garanti

Du får tilbud med vores Fair Prismatch Garanti

Del betaling op rentefrit

Del evt. betalingen op med rentefri finansiering

Hvorfor skal jeg vælger gardiner med motor?

Der er mange gode grunde til, at du bør få besøg af vores gardinbus samt overveje at vælge gardiner med motor til dit hjem. Nedenfor er nogle af de største fordele ved at gøre dette valg:

Bevægelseskontrol: Med en motor kan du nemt og hurtigt åbne og lukke dine gardiner med et enkelt tryk på en fjernbetjening. Det gør det nemt at regulere lysindfaldet i dit hjem, selv fra den anden side af rummet.

Skånsom vedligeholdelse: Når du vælger gardiner med motor, slipper du for at skulle åbne og lukke dem manuelt, hvilket kan spare dig for tid og besvær. Det gør det også nemmere at opretholde dine gardiner i god stand, da du slipper for at udsætte dem for unødige slid og ridser.

Komfort og stil: Gardiner med motor er både elegante og funktionelle, og de giver dit hjem en moderne og sofistikeret udstråling. De kommer også i et stort udvalg af farver og materialer, så du kan få dem, der passer bedst til dit hjem og dit personlige stil.

Sikkerhed: Med en motor er der ingen snore eller føringer, der hænger ned fra dine gardiner. Det gør det sikrere for børn og kæledyr, da de ikke kan komme i klemme eller blive viklet ind i nogen snore.

Skræddersyet til dine behov: Gardiner med motor kan programmeres til at åbne og lukke automatisk på bestemte tidspunkter af døgnet, eller i henhold til lysindfaldet i rummet. På den måde kan du få dine gardiner til at opføre sig, som du ønsker, uden at du behøver at tænke på det.

Alt i alt er gardiner med motor en fremragende løsning, hvis du ønsker en funktionel, sikker og stilfuld løsning til at regulere lyset i dit hjem. Overvej at vælge gardiner med motor for at få den bedste oplevelse.