Gardinbussen i Odense

Vores gardinbus kører på hele Fyn!

Gardiner forvandler et hjem! Vil du skabe en ny stemning i din bolig, kan du få besøg af Gardinbussen i Odense, Faaborg, Svendborg og resten af Fyn.

Find de perfekte gardiner efter mål

At finde de perfekte gardiner til dit hjem kan være en udfordrende opgave, særligt hvis du går efter et specielt look. Derfor tilbyder vi professionel rådgivning, når du booker et gratis besøg af gardinbussen i Odense eller på resten af Fyn.

Hos Gardinbus.com kan du vælge blandt et stort udvalg af gardiner. Romantiske foldegardiner, strømlinede lamelgardiner, moderne plisségardiner, strømlinede rullegardiner… Bare rolig, vi har alt, du kunne drømme om!

Bestil en gardinbus i dag.

Spar op til 30% på dine nye gardiner

Hos Gardinbus.com mener vi, at alle fortjener flotte gardiner til en fair pris! Derfor har vi Fair Prismatch, hvis du finder et af vores produkter billigere hos en konkurrent. Vi tilbyder 5 års garanti på vores gardiner, og samtidig har du mulighed for at spare helt op til 30%!

Læs de gældende betingelser for vores Fair Prismatch samt rabat på gardiner her.

 

Find inspiration på vores blog

Vil du have ekstra smarte gardiner?

Er du interesseret i at kombinere moderne teknologi med klassisk hjemmeindretning? Så er vores elektriske gardiner lige noget for dig.

Forestil dig, at du kan åbne eller lukke dine gardiner fra sofaen, sengen og når du befinder dig udenfor hjemmets fire rammer. Udover at det er bekvemmeligt og praktisk, så kan de også føre til energibesparelser. Med programmerbare tidsindstillinger kan dine gardiner automatisk justeres i løbet af dagen for at maksimere naturligt lys og hjælpe med temperaturkontrol, hvilket kan reducere dine energiudgifter.

Desuden giver motoriserede gardiner øge sikkerhed og mindste risikoen for indbrud. Ved at styre gardinerne, når du er væk fra hjemmet, kan du skabe et indtryk af, at der er nogen hjemme. Ved at bestille et besøg af Gardinbussen i Odense eller på Fyn, kan vores gardin-eksperter gøre dig endnu klogere på vores motoriserede gardinløsninger.

Få besøg af Gardinbussen i Odense og resten af Fyn

Spar tid og undgå besværet med at drage fra butik til butik. Book vores Gardinbus og nyd en personlig, tilpasset shopping-oplevelse i dit hjem. Det er både nemt og bekvemt, og det sikrer, at du ender op med præcis de gardiner, der gør dit hjem komplet.

Under et besøg vil vores gardineksperter:

  • Yde professionel rådgivning.
  • Sørge for præcis opmåling.
  • Give dig et uforpligtende tilbud på dine nye gardiner.

Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus. Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Øvrige løsninger