Book
gardinbussen her
eller kontakt os på
tlf. 31 41 12 22

   spar 30%

Book Gardinbussen Aarhus

Få gratis besøg af gardinbussen med professionel opmåling og et uforpligtende tilbud.

Velkommen til Gardinbussen Aarhus!

Vi er stolte af at tilbyde en unik og bekvem service til vores kunder i hele Østjylland. Vores speciale er gardiner og solafskærmning, og vi er glade for at kunne tilbyde Op til 30% rabat på gardiner og solafskærmning.

Gratis og uforpligtende besøg

Det bedste ved Gardinbussen Aarhus er, at vores besøg er gratis og helt uforpligtende. Det betyder, at du kan booke en tid til besøg online, og så kommer vi direkte til dig med vores store udvalg af gardiner og solafskærmning.

Stort udvalg af gardiner og solafskærmning

Vi ved, at det kan være svært at finde den perfekte løsning til dit hjem eller dit kontor, men med vores ekspertise og erfaring er du i trygge hænder. Vi har et bredt udvalg af gardiner og solafskærmning i forskellige farver og stilarter, så du kan finde lige præcis det, der passer til dit behov.

Lokal ekspertise og personlig service

Gardinbussen Aarhus er din lokale gardin- og solafskærmningsekspert, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du får den bedste oplevelse og den bedste løsning. Så hvis du leder efter gardiner eller solafskærmning, så kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe det perfekte hjem eller kontor.

For at du kan føle dig sikker på at få en fair pris, tilbyder vi et enkelt og overskueligt Fair Pris Garanti.

20% rabat på 2-4 Gardiner.
25% rabat på 5-7 Gardiner.
30% rabat på 8+ gardiner
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

Rabatten gives på vejledende priser på Kirsch® og Sunway® varer.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor, vi kalder det Fair Prismatch Garanti.

Book gardinbussen Aarhus

Spar op til 30% på gardiner og få gratis besøg af gardinbussen med professionel opmåling og et uforpligtende tilbud.