Markiser

Markiser skaber et indbydende hjem

Køb en markise og forlæng sommeren på terrassen eller altanen! En markise forvandler dit udeområde og skaber læ, skygge og hygge, så du kan nyde udelivet i endnu højere grad. Samtidig vil du føle, at din bolig er blevet udvidet med flere kvadratmeter.

Gør de skønne sommeraftener endnu hyggeligere

Markiser skaber hyggelige stunder

Markiser er meget mere end blot beskyttelse mod solens stråler. De skaber hyggelige stunder, som inviterer til samvær og afslapning med familie, venner og bekendte. Når solens stråler bliver for intense, eller en let sommerregn overrasker, skaber markisen det perfekte tilflugtssted.

Forestil dig en varm sommerdag, hvor familien samles på terrassen. Børnene leger, voksne griner, og duften af grillmad spreder sig i luften. Uden en markise ville I hurtigt blive tvunget indenfor af den brændende sol. Men med den rette markise forvandles terrassen til en forlængelse af hjemmet, et sted hvor man kan fortsætte festen og nyde stunden i skyggen. Dét er de små øjeblikke af hygge og samvær, som markiser bidrager til.

Hos Gardinbus.com tilbyder vi både markiser til terrassen samt altanmarkiser – og altid til en god pris!

Undgå overophedning i dit hjem

Når solen skinner stærkt, kan det føre til overophedning i vores hjem. Denne overophedning kan gøre boligen ubehagelig og øge behovet for klimaanlæg, hvilket kan resultere i en højere elregning. Heldigvis findes der en effektiv og æstetisk løsning – nemlig markiser! Markiser skaber skygge og beskyttelse mod direkte sollys, hvilket betyder, at solstrålerne ikke trænger direkte ind i vores bolig. Derved kan de reducere varmeoptagelsen og dermed bidrage til et køligere indendørs miljø.

Ved at investere i en markise, får du ikke kun et behageligere hjem om sommeren, du kan også spare penge på længere sigt ved at reducere behovet for aircondition. Så, når solen skinner, kan du med ro i sindet nyde dets glød uden at skulle bekymre dig om overophedning af dit hjem.

Leder du efter en anden løsning mod overhedning, så er udvendige screens også en god løsning.

Find inspiration på vores blog

Vælg den rette markise til dit hjem

Vi specialfremstiller alle vores markiser efter nøjagtige mål!  Så uanset hvilken model du vælger, får du en skræddersyet løsning med fokus på funktionalitet, design og lang holdbarhed.

Vores markiser er produceret i høj kvalitet og har mange forskellige kombinationsmuligheder. Med vores store udvalg og mange specialbeslag kan vi garantere, at vi har den perfekte markise til de fleste facader og behov. Alle markiser er beskyttet i en lukket kassette, når de er rullet ind, for at beskytte både markisearme og markisedug mod sol, vind og regn.

Gå på opdagelse i vores sortiment og få inspiration til at finde lige netop den markise, der passer bedst til dit hjem. Har du spørgsmål, står vores markiseeksperter altid klar til at hjælpe dig godt videre. Du kan læse mere om vores forskellige markisemodeller på producentens hjemmeside.

Elektriske markiser til enhver smag

I en tid, hvor komfort og bekvemmelighed er i højsædet, er elektriske markiser blevet en sikker favorit. Med et enkelt tryk på en knap kan du styre markisens udfald og trækning. Dette er især nyttigt på dage, hvor vejret skifter hurtigt, eller hvis du ønsker at justere mængden af skygge i løbet af dagen.

Vores elektriske markiser kan styres ved hjælp af et enkelt klik på den medfølgende fjernbetjening eller via en app på din smartphone. Du kan endda programmere markisen til at åbne eller lukke automatisk på bestemte tidspunkter, hvilket gør det endnu mere bekvemt og energieffektivt.

Desuden kommer elektriske markiser i et væld af designs og farver. Uanset om du søger en minimalistisk stil eller en livlig farve, findes der en elektrisk markise, som matcher dine præferencer.

Få et uforpligtende besøg af markisebussen

Markisebussen kører gratis ud til dig og hjælper dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Vores dygtige markiseeksperter tager nøjagtige mål, viser dig de mange muligheder og hjælper dig med at finde den rette markiseløsning.

Alt efter hvilken model du vælger, er der op til seks forskellige kassettefarver at vælge imellem. Dette gør at markisen også ser flot ud, når den er rullet ind. Kassetterne er lavet i 100 % aluminium med skruer og bolte i rustfrit stål, så den er velegnet til det danske vejr. Ønsker du et perfekt match med farverne på din facade eller vinduer, er det også muligt at indfarve kassetten i særlige RAL-farver.

Vi har mere end 25 års erfaring med at skræddersy unikke løsninger til danske hjem, skal vi også hjælpe dig? Så book en markisebus til en uforpligtende samtale – vi har altid en bus i nærheden af dig.

Produktbetjening

Motorstyringen giver dig mulighed for nemt at betjene markisen med et enkelt tryk. Styr din markise med fjernbetjening eller via. en app på din smartphone eller tablet. Den automatiske funktion sikrer hurtig og problemfri betjening, og du kan endda betjene markisen, når du er på farten. Enkelte markiser fås med manuel betjening, men vi anbefaler motorstyring, da det er komfortabelt og praktisk.
Styr dine elektriske markiser, pergola og screens med app og fjernbetjening

Bestil gratis markisebus hjem til dig

Spar op til 30% på alle markiser og screens og få gratis besøg af markisebussen med professionel opmåling og et uforpligtende tilbud.

Øvrige løsninger