Book gratis markisebus

Få gratis besøg og et uforpligtende tilbud

Vi kører i hele Danmark (brofaste øer)

Forlæng sommermånederne med en markise

Du får stor glæde af din markise både forår, sommer og efterår. Den beskytter f.eks. mod solen, en let regnbyge og duggen der falder ved aftenstide. Samtidig skaber den rum, og i kombination med en terrassevarmer bliver aftenhyggen endnu bedre.

En markise skal selvfølgelig passe perfekt til din bolig – både hvad angår størrelse og design. Samtidig skal den holde i mange år, så du må ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi har et bredt udvalg af markiser, der er designet med henblik på det skandinaviske vejrlig – samtidig er markisedugene af bedste kvalitet, og vi giver 5 års garanti.

Du kan også vælge en flot pergola i en outstanding kvalitet. Her er mulighed for at få screendug foran, så opnår endnu mere rumfornemmelse på terrassen. Men den løsning kan du jo vende med vores eksperter.

Book markisebussen

og få gratis og uforpligtende sparring, opmåling og tilbud

 
* Påkrævet felt

Screens er en fantastisk opdatering af din bolig

De helt specielle egenskaber giver en form for optisk komfort i boligen. Det er optimale lysforhold og et bedre indeklima. Udvalg i screentyper og dessiner er omfattende, så der er helt sikkert et match til din bolig.

 

Vores fagfolk kan hjælpe dig godt på vej med en funktionel og stærk løsning.

Split din betaling op

Rentefri finansering i 10-30 måneder.
Lån mellem 5.000 kr. og 150.000 kr. ansøg her >

Duo rollers i dagligstue
Lamelgardiner
Foldegardin i vindue
CARL FAB 918

Mulighederne er mange – vi hjælper med professionel sparring til den bedste løsning.