Book
markisebussen her
eller kontakt os på
tlf. 31 41 12 22

bestil og spar
30%

MARKISE - SCREENS - PERGOLA

I vores online booking kalender herunder kan du nemt finde en tid der passer dig at få besøg af Markisebussen. Besøget er naturligvis gratis og uforpligtende. 

* Påkrævet felt

11. MAJ - 22. MAJ

SPAR 30%

For at spare 30% på alle markiser og screens skal din booking af vores markisebus blot være gennemført i vores bookingkalender senest den 22. maj.

Det er helt op til dig, hvornår markisebussen skal besøge dig.

Markise - Book opmåling nu

Du kan nemt og hurtigt finde en tid der passer dig at få besøg af Markisebussen. Besøget er gratis og uforpligtende og vi står naturligvis klar med professionel rådgivning. 

 
* Påkrævet felt

Forlæng sommeren med en markise

Med en markise eller en pergola kan du skabe det perfekte uderum og nyde flere dage på terrassen. Markisen skærmer nemlig for solen langs huset, og skaber et større område med skygge og sikrer samtidig ly for dug og stille regn.

Samtidig hjælper den udvendig solafskærmning også med at undgå overophedning i huset, da den forhindrer varmestråler i at trænge ind på den indvendige side af glasset og varme luften i rummet op. En god udvendig solafskærmning mindsker derfor behovet for nedkøling – godt for både energiforbruget og indeklimaet.

Det er nemt med Markisebussen

  • Vi hjælper og giver professionel sparring
  • Få inspiration og se mulighederne
  • Vælg din løsning ud fra et bredt sortiment
  • Aktuelle farver i stel og duge
  • Du får klart bedste kvalitet til prisen
  • Vi yder 5 års garanti
  • Med en motorløsning kører det bare
  • Få hjælp til finansiering

Skærm af for solens varme stråler med screens

Udvendige screens er den perfekte løsning, hvis du er udfordret af et varmt indemiljø. Den transparente dug sidder solidt fast på vinduet som et udvendigt rullegardin og lader dig beholde lyset og udsigten, mens den filtrerer størstedelen af solens strålevarme fra. En effektiv og diskret form for solafskærmning.

Del din betaling op

Rentefri finansiering i 12-48 måneder. Lån op til 60.000 kr.

Vi står inde for kvaliteten og giver 5 års garanti på stel og dug

En markise skal selvfølgelig passe perfekt til din bolig – både hvad angår størrelse og design. Samtidig skal den holde i mange år, så du må ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi har et bredt udvalg af markiser, der er designet med henblik på det skandinaviske vejrlig – samtidig er markisedugene af bedste kvalitet, og vi giver 5 års garanti.

Er du i tvivl om hvilket produkt, der dækker dit behov, så book et besøg af Markisebussen og få professionel rådgivning og opmåling af en markisekonsulent.