Book
markisebussen her
eller kontakt os på
tlf. 32 67 11 00

bestil og spar
30%

Book Markisebussen

Udfyld kontaktformularen – så kontakter vi dig og aftaler en tid til et gratis besøg af Markisebussen.

* Påkrævet felt

Sommer udsalg - 30% rabat på alle markiser

Med en markise eller en pergola kan du skabe det perfekte uderum og nyde flere dage på terrassen. Markisen skærmer nemlig for solen langs huset, og skaber et større område med skygge og sikrer samtidig ly for dug og stille regn.

Samtidig hjælper den udvendig solafskærmning også med at undgå overophedning i huset, da den forhindrer varmestråler i at trænge ind på den indvendige side af glasset og varme luften i rummet op. En god udvendig solafskærmning mindsker derfor behovet for nedkøling – godt for både energiforbruget og indeklimaet.

Markise og pergola

Du får stor glæde af en markise både forår, sommer og efterår. Den beskytter f.eks. mod solen, en let regnbyge og duggen der falder ved aftenstide. Samtidig skaber den rum, og i kombination med en terrassevarmer bliver aftenhyggen endnu bedre.

Alle vores markiser er af høj kvalitet. Alle komponenter er i robuste og slidstærke materialer, der tåler danske vejrforhold, og markisedugen er i slidstærk kvalitet og har en høj farveægthed, der mindsker falmning. De hellukkede kassetter, hvilket beskytter markisen for snavs, vind og vejr.

Vi står inde for kvaliteten og giver 5 års garanti på stel og dug

En markise skal selvfølgelig passe perfekt til din bolig – både hvad angår størrelse og design. Samtidig skal den holde i mange år, så du må ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi har et bredt udvalg af markiser, der er designet med henblik på det skandinaviske vejrlig – samtidig er markisedugene af bedste kvalitet, og vi giver 5 års garanti.

Er du i tvivl om hvilket produkt, der dækker dit behov, så book et besøg af Markisebussen og få professionel rådgivning og opmåling af en markisekonsulent. 

markiseScreens
En screen er et udvendigt rullegardin, hvor den transparente screendug reducerer solens strålevarme men samtidig lukker lyset ind. Det sikrer optimale lysforhold og et bedre indeklima.

Vores udvalg i screen typer og dessiner er omfattende, så der er helt sikkert et match til din bolig. Vores fagfolk kan hjælpe dig godt på vej med en funktionel og stærk løsning.

Det er nemt med Markisebussen

1. Vi måler gratis op

2. Vi giver dig et uforpligtende tilbud

3. Vi sørger for professionel montage

Book Markisebussen

 
* Påkrævet felt

Del din betaling op

Rentefri finansering i 10-30 måneder. Lån mellem 5.000 kr. og 150.000 kr.