Skip to content
Inspiration
og sparring
– hjemme hos dig!

Lamelgardiner

Spar op til 30%

De luksuriøse Lamelgardiner er smukke i store vinduespartier eller som rumdelere. Med denne løsning er det nemt at styre nøjagtigt hvor meget lys, der bliver lukket ind i rummet. Det er desuden en meget fleksibel og betjeningsvenlig løsning.

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Lys og privatliv

Når de er lukket, giver de optimalt privatliv, og når de er åbne, giver de smukt lys og lysfiltrering. Lamelgardinet har et moderne udtryk og de stramme linjer plus de flotte vævninger skaber en varm og indbydende stemning i dit hjem.

Spar med

Fair

Pris

Garanti

Hvad er Fair Pris Garanti?

Vi besøger dig helt gratis, så du kun skal tænke på at blive inspireret i dit valg af gardiner. Vores Fair Pris Garanti sikre dig at vores tilbud er enkelt og overskueligt.

20% rabat på 2-4 stk. gardiner
25% rabat på 5-7 stk. gardiner
30% rabat på + 8 stk. gardiner

Fair priser – gør dit køb mere overskueligt!

Lamelgardiner der passer perfekt til din stil

Med Gardinbus.com kollektionen kan vi tilbyde dig at vælge imellem flere forskellige designs, ligesom vi fører flere forskellige modeller – bl.a. skrå lamelgardiner. Det betyder, at vi i fællesskab kan skabe et unikt produkt, der passer perfekt til din stil, hvad enten du er til det klassiske design i douche farver, det farverigt funky valg eller det neutrale sort/hvide – samtidigt finder vi det materiale i den struktur og/eller tæthed, som fuldender din boligindretning.

Gardinbussen kommer til dig, gratis og uforpligtende

For det med at vælge gardiner kan være rigtig svært, og netop derfor tilbyder vi at komme på kundebesøg hos dig for at vejlede dig i dit gardinvalg. Når du er kommet nærmere en løsning, tager vi mål og giver dig et tilbud på det produkt, du drømmer om – dette gør vi naturligvis ganske kvit og frit.
Vælger du at tage imod vores tilbud møder vi efter aftale op med resultatet og monterer det, hvilket naturligvis også er en del af vores service.

 
Bestil Gardinbussen

Vores gardinbus kommer hjem til dig

Gratis opmåling til gardiner

Vi sørger for præcis og gratis opmåling

Fair Prismatch Garanti

Du får tilbud med vores Fair Prismatch Garanti

Del betaling op rentefrit

Del evt. betaling op med rentefri finansiering