Skip to content

Inspiration
og sparring
– hjemme hos dig!

Lamelgardiner

Spar 30% på alle vores lamelgardiner

De luksuriøse Lamelgardiner er smukke i store vinduespartier eller som rumdelere. Med denne løsning er det nemt at styre nøjagtigt hvor meget lys, der bliver lukket ind i rummet. Det er desuden en meget fleksibel og betjeningsvenlig løsning.

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Lys og privatliv

Når de er lukket, giver de optimalt privatliv, og når de er åbne, giver de smukt lys og lysfiltrering. Lamelgardinet har et moderne udtryk og de stramme linjer plus de flotte vævninger skaber en varm og indbydende stemning i dit hjem.

Spar med

Fair

Pris

Garanti

Hvad er Fair Prismatch Garanti?

Vi besøger dig helt gratis, så du kun skal tænke på at blive inspireret i dit valg af gardiner. Vores Fair Pris Garanti sikrer dig, at vores tilbud er enkelt og overskueligt.

20% rabat på 2-4 stk. gardiner
25% rabat på 5-7 stk. gardiner
30% rabat på + 8 stk. gardiner
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor, vi kalder det Fair Prismatch Garanti.

Fair priser – gør dit køb mere overskueligt!

Lamelgardiner der passer perfekt til din stil

Hos Gardinbussen kan vi tilbyde dig at vælge imellem flere forskellige designs, ligesom vi fører flere forskellige modeller – bl.a. skrå lamelgardiner. Det betyder, at vi i fællesskab kan skabe et unikt produkt, der passer perfekt til din stil, hvad enten du er til det klassiske design i douche farver, det farverigt funky valg eller det neutrale sort/hvide – samtidigt finder vi det materiale i den struktur og/eller tæthed, som fuldender din boligindretning.

Gardinbussen kommer til dig, gratis og uforpligtende

For det med at vælge gardiner kan være rigtig svært, og netop derfor tilbyder vi at komme på kundebesøg hos dig for at vejlede dig i dit gardinvalg. Når du er kommet nærmere en løsning, tager vi mål og giver dig et tilbud på det produkt, du drømmer om – dette gør vi naturligvis ganske kvit og frit.
Vælger du at tage imod vores tilbud møder vi efter aftale op med resultatet og monterer det, hvilket naturligvis også er en del af vores service.

 

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Bestil Gardinbussen

Vores gardinbus kommer hjem til dig

Gratis opmåling til gardiner

Vi sørger for præcis og gratis opmåling

Fair Prismatch Garanti

Du får tilbud med vores Fair Prismatch Garanti

Del betaling op rentefrit

Del evt. betalingen op med rentefri finansiering

Lamelgardiner – en smuk og fleksibel løsning til store vinduespartier og rumdelere

Vi hos Gardinbus.com er stolte over at præsentere vores udvalg af lamelgardiner, en fantastisk løsning til at give rummet en stilfuld finish og samtidig styre mængden af lys, der kommer ind.

Smukke gardiner til store vinduespartier eller som rumdelere

Lamelgardiner er en særlig velegnet løsning til store vinduespartier eller som rumdelere. De lodrette lameller giver en elegant og moderne look til ethvert rum og kan bidrage til at skabe en følelse af rummelighed og åbenhed. Med vores lamelgardiner kan du desuden nøjagtigt styre, hvor meget lys, der kommer ind i rummet, så du kan skabe den perfekte atmosfære til ethvert formål.

Fleksibel og nem betjening

En af fordelene ved lamelgardiner er den enkle betjening. De kan let åbnes eller lukkes ved hjælp af en snor eller en stang, og du kan nemt justere vinklen på lamellerne, så de passer til dine behov. Det gør lamelgardiner til en meget fleksibel og betjeningsvenlig løsning.

Tilpasset dine behov

Vi tilbyder lamelgardiner i forskellige størrelser og farver, så du kan finde en løsning, der passer til netop dine behov og din stil. Vælger du vores lamelgardiner, kan du endda få smukke gardiner til vinduer med en skrå overkant, som er perfekte til at skabe et unikt udtryk i rummet. Desuden kan vores lamelgardiner fås med en brandhæmmende overfladebehandling for ekstra sikkerhed.

35% rabat på lamelgardiner fra Gardinbus.com

Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe det perfekte hjem med vores lamelgardiner, og derfor tilbyder vi nu 30% rabat på alle vores lamelgardiner. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil have mere information eller bestille dine nye gardiner i dag.