Lamelgardiner

Lamelgardiner der passer perfekt til din stil — nu med op til 30% rabat

47834855 LamelgardinDe luksuriøse Lamelgardiner fra Kirsch er smukke i store vinduespartier eller som rumdelere. Med denne løsning er det nemt at styre nøjagtigt hvor meget lys, der bliver lukket ind i rummet. Det er desuden en meget fleksibel og betjeningsvenlig løsning.

Lamelgardiner kan selvfølgelig fås i de størrelser og farver, du har behov for og vælger du denne løsning, kan du endda få smukke gardiner til vinduer med en skrå overkant. De kan endda fås med en brandhæmmende overfladebehandling.

De lodrette lamelgardiner er de senere år blevet et populært alternativ til de vandrette persienner. Og det forstår vi godt her hos Gardinbus.com, for vi mener, at de lange lameller får langt de fleste hjem til at fremstår eksklusive, stilsikre og rolige. Desuden er lamelgardiner en effektiv løsning, når eksempelvis solen og nysgerrige blikke skal lukkes ude. Lamellerne kan endvidere bruges andre steder end foran vinduerne, blandt andet kan du skærme dine åbne tøjhylder og bøjlestang af med et lamelgardin, ligesom du kan dele et rum op med dem.

Lamelgardiner der passer perfekt til din stil

Med Gardinbus.com kollektionen kan vi tilbyde dig at vælge imellem flere forskellige designs, ligesom vi fører flere forskellige modeller – bl.a. skrå lamelgardiner. Det betyder, at vi i fællesskab kan skabe et unikt produkt, der passer perfekt til din stil, hvad enten du er til det klassiske design i douche farver, det farverigt funky valg eller det neutrale sort/hvide – samtidigt finder vi det materiale i den struktur og/eller tæthed, som fuldender din boligindretning.

Lamelgardinet har et moderne udtryk og de stramme linjer plus de flotte vævninger skaber en varm og indbydende stemning i dit hjem. Den følelse vil Gardinbus.com gerne hjælpe dig med at finde frem hos dig.

47834852 Lamelgardin

Gardinbussen kommer til dig med lamelgardiner – helt gratis og uforpligtende

For det med at vælge gardiner kan være rigtig svært, og netop derfor tilbyder vi at komme på kundebesøg hos dig for at vejlede dig i dit gardinvalg. Når du er kommet nærmere en løsning, tager vi mål og giver dig et tilbud på det produkt, du drømmer om – dette gør vi naturligvis ganske kvit og frit. Vælger du at tage imod vores tilbud møder vi efter aftale op med resultatet og monterer det, hvilket naturligvis også er en del af vores service.

Udfyld skemaet her på siden, hvorefter vi kontakter dig og aftaler et tidspunkt, hvor vores fagmand kan komme på kundebesøg hos dig.

Vi kan også tilbyde plissegardiner med eller uden mørklægning – også som TopBottom.

Fair priser med prismatch garanti

Fair Prismatch Garanti webBestil et besøg af vores Gardinbus allerede i dag, og vi giver dig helt op til 30% rabat på alle vores gardiner efter mål ud fra vejl. Kirsch priser.

Som Danmarks største Kirsch forhandler, kan vi garantere dig den, altid, laveste pris på kvalitetsgardiner, det kalder vi Fair Prismatch Garanti. Så kan du i ro og mag blive inspireret af vores gardin fagfolk, uden at frygte for prisen.

20% rabat på 2-4 gardiner.
25% rabat på 5-7 gardiner.
30% rabat på 8+ gardiner.
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

Rabatten gives på vejledende priser på Kirsch varer.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor vi kalder det Fair Prismatch Garanti.

SeekClipart

Bestil gardinbussen nu!

* Påkrævet felt

Corona forholdsregler
Er du i tvivl, om det er en god idé at booke et besøg af en gardinkonsulent lige for tiden, eller få besøg af en montør, så kan du være ganske rolig. Både vores samarbejdspartnere og os overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Læs mere om Corona-forholdsreglerne her.

Gardinbus.com © 2021

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2021) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.