Lamelgardiner efter mål

Et godt valg til store vinduer

Lamelgardiner efter mål er et stilsikkert gardin til større vinduer, da de lodrette lameller effektivt kan styre lysindfaldet. Når lamellerne er lukket, får du optimalt privatliv, og når de er åbne, vil det smukkeste lys strømme ind i din bolig. Et lamelgardin er flot, enkelt og strømlinet.

Vælg lameller til store vinduer

Lamelgardiner kombinerer funktionalitet og stil

Lamelgardiner efter mål er et populært gardin i danske hjem, og det skyldes i høj grad deres funktionalitet. Udover at skabe et let og stilrent look, så er lamelgardiner allergivenlige og utrolig nemme at rengøre.

Hvis du har store vinduer, er det vigtigt, at du kan justere solens stråler, holde varmen ude, begrænse indkig og beskytte dine møbler. Og dét kan du med lamelgardiner! Vi har lameller  i forskellige materialer, farver og bredder, der alle skaber en stilren og indbydende stemning i dit hjem. Uanset din personlige stil, så kan vores gardineksperter hjælpe dig med at skabe dit drømme-hjem.

Skab balance mellem indkig, lys og skygge

Store vinduespartier er fantastiske, men de kan også virke hæmmende på privatlivets fred. Derfor skal du vælge lamelgardiner, der giver dig en særlig mulighed for at balancere indkig, lys og skygge. Du kan nemt lukke helt af, kun afskærme for direkte sollys eller trække gardinet til side og invitere lyset indenfor. Når lamellerne er trukket for, så har du stadig mulighed for at kigge ud. Hvis du ønsker et endnu mere enkelt udtryk, kan du vælge lamelgardiner med indsvejsede bundlodder, og dermed uden bundkæde mellem hver lamel.

Vil du høre mere? Bestil et gratis besøg i dag!

Find inspiration på vores blog

Lameller er pladsbesparende og praktiske

De lange lameller har et let udtryk, får rummet til at syne større, og samtidigt fylder de minimalt, når de er trukket fra. Det gør lamelgardiner efter mål til en funktionel og elegant løsning til dig, der ønsker rene linjer og elementer af nordisk enkelthed i din boligindretning. Mange har også fået øjnene op for alternative måder at bruge lamelgardiner i indretningen. De fungerer for eksempel også godt som afskærmning eller som rumdelere i boliger med store rum.

Lamelgardiner er nemme at rengøre og bidrager samtidig til et godt og allergivenligt indeklima. Da lamellerne er lodrette, lægger støvet sig ikke på overfladen, så gardinerne behøver kun minimal rengøring. De skal blot tørres af med en blød børste ellers vaskes forsigtigt med varmt vand og lidt sæbe.

Udover lamelgardiner, har vi også et stort udvalg af rullegardiner, plisségardiner, foldegardiner samt luftige og tunge stofgardiner.

Få lamelgardiner, der passer til dine vinduer

Som ved alle andre gardiner fra Gardinbussen, specialfremstiller vi dine nye lamelgardiner efter mål, så de passer perfekt til dit vindue. Du kan få lamelgardiner til alt lige fra store vinduespartier, vinklede vinduer, karnapper samt skrå vinduespartier med forskellige højder.

Vores designere har fingeren på pulsen, så du altid kan få de nyeste materialer og styles efter tidens trends. Vores kollektion består af et stort udvalg af stoftyper – transparente, tætte og mørklæggende i et væld af farver. Det gør det let at finde et design, der passer til netop din indretningsstil. Du kan også vælge lameller med indsvejsede bundlodder, så du slipper for bundkæder mellem lamellerne. Det skaber et enkelt og mere elegant look. Dét er praktisk, hvis du har kæledyr eller små børn.

Bestil et gratis besøg, så tager vi hele sortimentet med hjem til dig.

Produktbetjening

Sådan betjener du lamelgardiner
Lamelgardiner kan betjenes med klassisk kæde- og snoretræk eller en betjeningsstang. Med betjeningsstangen trækker du lamelgardinet til og fra og drejer lamellerne ved blot at dreje stangen. Skal det være ekstra nemt, kan du også vælge motoriseret betjening af dine lamelgardiner. Det er ekstra bekvemt, hvis dine vinduer er store, eller gardinerne er placeret på steder, der er svært at komme til.
Stilrene lamelgardiner med enkel betjening

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus. Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Øvrige løsninger