FAQ Gardiner

Ofte stillede spørgsmål om gardiner

Hvad er børnesikring?

Børnesikring er en anordning på gardiner der forhindrer at man kan blive kvalt i snore.

Kan I montere mine gardiner?

Det kan vi godt! Vi kan altid give dig et tilbud på montering af dine gardiner i forbindelse med besøget af vores gardinbus.

Hvor hurtigt leverer I?

Afhængigt af hvilket gardin du ønsker leverer vi på 15 hverdage.

Kan jeg regne med at mørklægning ikke lukker lys ind?

Mørklægning betyder at stoffet i sig selv ikke tillader at lys kan gå igennem. Det er aldrig muligt at få gardinet til at slutte helt tæt i siderne, derfor kan der komme lys ind ved siden af gardinet.

Hvad er forskellen på de forskellige typer plisségardiner?
  • TopBottom: Dette gardin er monteret på 2 snore der sidder i hver side af vinduet og som går fra toppen til bunden. Plisségardinet kan skubbes op og ned på disse snore og dermed placeres som du ønsker.
  • Frithængende: Frithængende; topmonteres i karm. Snor bruges til at køre gardinet op og ned.
  • Frithængende TopBottom: Dette gardin sidder fast i toppen af vinduet. Ved hjælp af 2 snore kan du trække gardinet op og ned i vinduet og placere det som du ønsker.

Der findes mange andre andre typer plisségardiner som vi meget gerne vil vise og forklare ved et besøg hos dig.

Børnesikringen er sprunget på mit gardin, hvad gør jeg?

Du kan nemt samle snorene på dit gardin igen hvis børnesikringen springer. Hvordan snorene samles igen afhænger af din model. Herunder finder du links til vejledninger til begge modeller.

Model A: Hent vejledning her

Model B: Hent vejledning her

SeekClipart

Bestil gardinbussen nu!

* Påkrævet felt

Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.