Skip to content

Inspiration
og sparring
– hjemme hos dig!

Duo Shades

Fair Pris Garanti – Spar op til 30% på alle Duo Shades

Gardinet er en fleksibel og elegant videreudvikling af rullegardinet.

Dette giver et utrolig flot lysindfald samt muligheden for at skærme af for uønsket indblik uden at lukke helt af for lyset.

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Duo Shades efter mål

Duo Shades kombinerer egenskaberne fra både rullegardinet og persiennen i ét og samme gardin. Gardinerne har to lag stribet væv oven på hinanden, der kan reguleres, så striberne ligger forskudt. Det giver unikke muligheder for at kontrollere lysindfald og indkig.

Spar med

Fair

Pris

Garanti

Hvad er Fair Pris Garanti?

Vi besøger dig helt gratis, så du kun skal tænke på at blive inspireret i dit valg af gardiner. Vores Fair Pris Garanti sikrer dig, at vores tilbud er enkelt og overskueligt.

20% rabat på 2-4 stk. gardiner
25% rabat på 5-7 stk. gardiner
30% rabat på + 8 stk. gardiner
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor, vi kalder det Fair Prismatch Garanti.

Fair priser – gør dit køb mere overskueligt!

Duo Shades – fleksibel og elegant

Duo Shades gardinet er en fleksibel og elegant videreudvikling af rullegardinet.

Gardinet består af et dobbelt stoflag med transparente og ikke-transparente striber, der bevæger sig modsat i forhold til hinanden. Dette giver et utrolig flot lysindfald samt muligheden for at skærme af for uønsket indblik uden at lukke helt af for lyset.

Forskellige farvekombinationer

På grund af det dobbelte stoflag giver det mulighed for at eksperimentere med uvante farvekombinationer i din indretning. Vores erfarne konsulenter vil med glæde vise dig alle mulighederne. 

Book gardinbussen

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning.

Bestil Gardinbussen

Vores gardinbus kommer hjem til dig

Gratis opmåling til gardiner

Vi sørger for præcis og gratis opmåling

Fair Prismatch Garanti

Du får tilbud med vores Fair Prismatch Garanti

Del betaling op rentefrit

Del evt. betalingen op med rentefri finansiering