Duette®️ plisségardiner

Elegant og energieffektivt hele året

Duette® plisségardiner er et stilfuldt og energieffektivt dobbelt plisségardin, der fås i mange farver og materialer, som passer til de fleste vinduesformer. Gardinet består af to lag stof, hvorimellem der dannes små (bi)kuber. De små kuber skaber et luftlag mellem vinduet og rummet, som giver forbedret isolering og energieffektivitet både sommer og vinter.

Duette® – gardinet med de mange egenskaber

Flotte gardiner med to lag stof

Det unikke design består af to lag stof, der samles som små (bi)kuber. Snorene løber usynligt imellem lagene, så sollyset ikke kan trænge igennem vævet. Duette® gardinerne har desuden en effektiv isolerende barriere, der minimerer varmetabet fra vinduerne med helt op til 46%.

Om vinteren holder gardinet altså på varmen i rummet, og om sommeren holder det varmen ude, så rummet ikke bliver overophedet. Det betyder du kan spare på varmeregningen om vinteren og på nedkølingsomkostningerne om sommeren.

Det perfekte sovemiljø – mørklægningsgardiner med Duette®

For at få en god nattesøvn er det vigtigt at skabe et mørkt og tempereret soveværelse. Duette® plisségardiner fås også med mørklæggende stof, der effektivt blokerer for lyset. Du behøver ikke nødvendigvis at vælge sorte gardiner for at få den mørklæggende effekt. Mørklægningen sidder nemlig i kernen af gardinet, og det betyder, at du frit kan vælge mellem et stort udvalg af farver. Så kan du matche gardinerne med din indretningsstil, samtidig med at du opnår den ønskede mørklæggende funktion.

Læs mere om gode gardiner til soveværelse.

Find inspiration på vores blog

Mærk effekten af gardiner med Duette®

Duette® plisségardiner er den ideelle gardinløsning, da de kombinerer energieffektivitet med et elegant udtryk. Gardinerne har også den fordel, at de er lydabsorberende og har fleksible betjeningsmuligheder, der giver dig frihed til at tilpasse dem efter dine præferencer. Duette® er et miljøvenligt valg som forbedrer indeklimaet, isolerer og skaber en hyggelig atmosfære. Den isolerende effekt kan reducere dine varme- eller køleomkostningerne samt skabe mere lydisolering i din bolig.

Duette® findes i et bredt udvalg af materialer, farver og tætheder, og de kan tilpasses til alle størrelser og former af vinduer.

Skal vi komme forbi din adresse?

Hos Gardinbus.com tror vi ikke på nemme standardløsninger. Vi mener, at alle hjem fortjener et unikt gardin som passer til indretningsstilen og det pågældende rum.  Vores gardineksperter går altid et ekstra mil for vores kunder, hvilket også kan se på vores flotte anmeldelser på Trustpilot.

Ved et gratis besøg af gardinbussen, tager vi hele udvalget med hjem til dig, så du kan finde den helt rigtige løsning i ro og mag. Her vil du have mulighed for at få udført gratis opmåling samt stille og få besvaret alle dine spørgsmål.

Bestil et besøg allerede i dag, så hjælper vi dig til nye, flotte gardiner!

Produktbetjening

Der findes forskellige måder at betjene dit Duette® gardin på. Vælg mellem det klassiske snore- og kædetræk, Top Down / Bottom Up, LiteRise® og SmartCord®. Ønsker du fuld komfort og nem betjening kan dine Duette® plisségardiner naturligvis også installeres med motor, så dine gardiner kan styres helt kontaktfrit via en fjernbetjening eller en app på din smartphone.
Duette® gardiner - innovativt og stilrent design

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus. Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Øvrige løsninger