Rullegardiner

Kirsch rullegardiner – med eller uden mørklægning

Rullegardiner fra Kirch er et klassisk og stilfuldt valg. Det er en klassisk måde at skærme for solen og med Kirsch rullegardinsløsninger er alt gennemført til mindste detalje. Rullegardinerne i vores sortiment findes i er væld af standard størrelser, samtidigt er det muligt at få dem lavet specielt til dine vinduer. Til rullegardinet tilbyder vi forskelligt tilbehør fx endestykker og kæder lavet af smukt metal. Rullegardinerne findes også som mørklægningsgardin.

30% rabat på alle rullegardiner

I den kommende tid tilbyder Gardinbus.com 30% rabat på alle vores rullegardiner – og vi kan præsentere et stort udvalg af moderne, stilrene og smarte designs, når vi kommer på besøg i dit hjem for at snakke om, hvilke gardiner, der passer til din indretning. Vi lytter, rådgiver og forsøger at inspirere ved behov, ligesom vi gerne ryster posen og tænker ud af boksen – så du ender op med et slutresultat, der kan sprede glæde i dit hjem mange år fremover.

Rullegardiner er lette at have med at gøre

Falder dit valg af gardiner på et af rullegardinerne, vi fører hos gardinbus.com, sørger vi for at vejlede dig yderligere således, at du vedligeholder gardinet korrekt, og dets holdbarhed forlænges. Rullegardiner er dog forholdsvis lette at have med at gøre, de kan oftest rengøres med en blød børste eller en fjerkost, i særligt grelle tilfælde kan en hård opvreden klud fjerne pletter – hvorefter det er vigtigt at rulle gardinet ned, til pletten er helt tørt igen. Rullegardiner pynter i alle husets rum, men særligt i børneværelset er et mørklægningsgardin godt at have, da familiens yngste således ikke vågner samtidigt med, at solen står op.

En afslutning, der passer til dig
Vores rullegardiner efter mål laves også i varianter, hvor du kan vælge mellem flere forskellige afslutninger forneden af rullegardinet. Som standard leveres med en klassisk syet løbegang. Men du har også mulighed for at vælge en elegant aluliste, der fås i flere farver eller hvad med en tunge-model, der på flotteste vis bryder den klassiske lige bundliste?

Corona forholdsregler
Er du i tvivl, om det er en god idé at booke et besøg af en gardinkonsulent lige for tiden, eller få besøg af en montør, så kan du være ganske rolig. Både vores samarbejdspartnere og os overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Læs mere om Corona-forholdsreglerne her.

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Påkrævet felt

Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.