Rullegardiner

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Rullegardiner med soft-close funktion eller kædetræk – med eller uden mørklægning

Rullegardiner har en lang historie, for allerede tilbage i 1700 tallet kom de første modeller op at hænge i vinduer ude i verden. Siden er det gået lidt op og ned for rullegardinet, der dog fra 1990’erne igen vandt indpas i danskernes hjerter og i vores vinduer.
Hos Gardinbus.com har vi ligeledes en lang historie med rullegardinet, som vi gerne giver vores varmeste anbefaling. Med vores designs når vi hele farvepaletten rundt, ligesom vi tilbyder et væld af forskellige modeller. Vi har det harmoniske ensfarvede look, de stramme grafiske mønstre, fine enkle designs og naturligvis kommer vores rullegardiner også som mørklægningsgardiner.

30% rabat på alle rullegardiner

I den kommende tid tilbyder Gardinbus.com 30% rabat på alle vores rullegardiner – og vi kan præsentere et stort udvalg af moderne, stilrene og smarte designs, når vi kommer på besøg i dit hjem for at snakke om, hvilke gardiner, der passer til din indretning. Vi lytter, rådgiver og forsøger at inspirere ved behov, ligesom vi gerne ryster posen og tænker ud af boksen – så du ender op med et slutresultat, der kan sprede glæde i dit hjem mange år fremover.

LUX eller standard?
Vi tilbyder to varianter af rullegardiner – en standard og en LUX. Vælger du en LUX får du langt flere muligheder for farvevalg på kædetrækket. Samtidig har du også mulighed for at vælge at få rullegardinet produceret med vores soft-close funktion, der betjenes ved træk i skinnen (ingen kædetræk). Sidst kan du ved vores LUX-variant vælge at få monteret en skinne, der lige giver rullegardinet et ekstra løft i eksklusivitet.

Rullegardiner er lette at have med at gøre

Falder dit valg af gardiner på et af rullegardinerne, vi fører hos gardinbus.com, sørger vi for at vejlede dig yderligere således, at du vedligeholder gardinet korrekt, og dets holdbarhed forlænges. Rullegardiner er dog forholdsvis lette at have med at gøre, de kan oftest rengøres med en blød børste eller en fjerkost, i særligt grelle tilfælde kan en hård opvreden klud fjerne pletter – hvorefter det er vigtigt at rulle gardinet ned, til pletten er helt tørt igen. Rullegardiner pynter i alle husets rum, men særligt i børneværelset er et mørklægningsgardin godt at have, da familiens yngste således ikke vågner samtidigt med, at solen står op.

En afslutning, der passer til dig
Vores rullegardiner efter mål laves også i varianter, hvor du kan vælge mellem flere forskellige afslutninger forneden af rullegardinet. Som standard leveres med en klassisk syet løbegang. Men du har også mulighed for at vælge en elegant aluliste, der fås i flere farver eller hvad med en tunge-model, der på flotteste vis bryder den klassiske lige bundliste?

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.