Rullegardiner med fjedertræk eller kædetræk – med eller uden mørklægning

Rullegardiner har en lang historie, for allerede tilbage i 1700 tallet kom de første modeller op at hænge i vinduer ude i verden. Siden er det gået lidt op og ned for rullegardinet, der dog fra 1990’erne igen vandt indpas i danskernes hjerter og i vores vinduer.
Hos Gardinbus.com har vi ligeledes en lang historie med rullegardinet, som vi gerne giver vores varmeste anbefaling. Med vores designs når vi hele farvepaletten rundt, ligesom vi tilbyder et væld af forskellige modeller. Vi har det harmoniske ensfarvede look, de stramme grafiske mønstre, fine enkle designs og naturligvis kommer vores rullegardiner også som mørklægningsgardiner.

30% rabat på alle rullegardiner

I den kommende tid tilbyder Gardinbus.com 30% rabat på alle vores rullegardiner – og vi har mange. Mere end 100 moderne, stilrene og smarte designs kan vi præsenterer, når vi kommer på besøg i dit hjem for at snakke om, hvilke gardiner, der passer til din indretning. Vi lytter, rådgiver og forsøger at inspirere ved behov, ligesom vi gerne ryster posen og tænker ud af boksen – så du ender op med et slutresultat, der kan sprede glæde i dit hjem mange år fremover.

Rullegardiner med motorstyring

Du kan vælge motorstyring af dine rullegardiner med Sonesse® 30 WireFree motor. Denne nye motor anvender et indbygget genopladeligt lithium-ion batteri for at minimere vedligeholdelse og eliminere behovet for at installere og udskifte batterier. Læs mere om Somfy Sonesse rullegardiner hér.

Rullegardiner er lette at have med at gøre

Falder dit valg af gardiner på et af rullegardinerne, vi fører hos gardinbus.com, sørger vi for at vejlede dig yderligere således, at du vedligeholder gardinet korrekt, og dets holdbarhed forlænges. Rullegardiner er dog forholdsvis lette at have med at gøre, de kan oftest rengøres med en blød børste eller en fjerkost, i særligt grelle tilfælde kan en hård opvreden klud fjerne pletter – hvorefter det er vigtigt at rulle gardinet ned, til pletten er helt tørt igen. Rullegardiner pynter i alle husets rum, men særligt i børneværelset er et mørklægningsgardin – gerne med børnemotiver –  gode at have, da familiens yngste således ikke vågner samtidigt med, at solen står op.

Gardinbus.com tilbyder almindelige eller mørklægnings rullegardiner med fjedertræk eller kædetræk – men også motorstyring er en mulighed, som i særdeleshed gangbesværede kan nyde godt af.
Dertil kan du pynte dit rullegardin med forskellige tunger eller aluminiums bundlister i bunden, hvilket skaber en anderledes og unik afslutning på netop dit gardin.

Du kan også glæde én du holder af med et gavekort til gardiner og markise.