Flotte efterårstilbud i Gardinbussen – Nye gardiner efter mål med hele 30% rabat

Få gratis besøg af Gardinbus – opmåling og tilbud på gardiner er gratis og uforpligtende – vores gardinbusser kører i hele Danmark

Gardiner – Få råd og vejledning omkring køb og montering.

Bestil et besøg af Gardinbus.com allerede i dag, og vi giver dig 30% rabat på alle vores gardiner efter mål, mens vi forærer dig selve rådgivningen, opmålingen og tilbuddet kvit og frit. Alt du behøver at gøre, er at udfylde skemaet her på siden, hvorefter vi kontakter dig og finder en dag, hvor en af vores professionelle fagmænd kommer på besøg for at vise alle vores flotte designs.

Hos Gardinbus.com mener vi, at det indimellem er vigtigt at forkæle sig selv med lækkert interiør – og fine, funktionelle gardiner hører bestemt til i den kategori. Men nutidens gardiner kan mere og andet end at være fine og pynte i dit hjem – de kan afskærme solen og dermed beskytte dine gulve og møbler, ligesom nysgerrige blikke kan lukkes ude, og så kan f.eks. rullegardiner med mørklægning hjælpe hele familien og særligt de yngste til at sove længe, mens gardinerne holder morgenes spæde solstråler ude fra soveværelserne.

Se gardiner i dine egne omgivelser

Når Gardinbus.com kommer forbi dig med professionel rådgivning, har vi hele vores sortiment med, og det gælder hvad enten du befinder dig i Skagen eller Sønderborg, på Frederiksberg eller Falster – for Gardinbus.com tager på kundebesøg i hele landet. Det gør vi, fordi vi mener, det er vigtigt, at se gardinerne i de omgivelser, hvor de efterfølgende skal hænge, ligesom det er rart at kunne give sig tid til at mærke kvaliteten og materialerne for efterfølgende at beslutte sig i ro og mag i sin egen stue.
Ydermere taler vi om tilbehør som gardinstænger, motorstyring og listefarver, så du ender med en komplet skræddersyet løsning, der passer perfekt i dit hjem.

Når vores systue er færdig med din vare, kommer Gardinbus.com efter aftale tilbage og monterer dine gardiner professionelt og perfekt, således at du bare skal læne dig tilbage og nyde dine nye gardiner.

NYHED! Nu kan du få JAB stofgardiner i eksklusiv kvalitet, læs mere her!

Du kan få mere inspiration i vores galleri hvor du finder alt fra panelgardiner til skarpe priser samt markiser og solafskærmning.