Solafskærmning

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Udvendig solafskærmning i stærkeste kvalitet

Der findes mange forskellige typer af markiser til solafskærmning. Hvad enten du har brug for afskærmning af terrasser, store vinduespartier, vinduer eller altanen – så kan gardinbus.com med vores store udvalg, hjælpe dig og dit firma med den helt rigtige løsning.

Markiser til virksomheder

I gardinbus.com står vores professionelle team af markise eksperter og erfarne montører, klar til at hjælpe med erhvervsløsninger. Vi løser store opgaver som solafskærmning af hele bygninger såvel som små opgaver som en enkelt markise til butikken eller solafskærmning af et enkelt vindue.

Vi kommer gerne ud og måler op og giver et tilbud – ganske gratis og uforpligtende.

markise butik
Screens: Effektiv afskærmning med mange fordele

Hvis du vælger at benytte udvendige screens som løsning er der mange ekstra fordele. De udvendige rullegardiner dækker hele vinduet og kan anvendes til total mørklægning. Screens er samtidig meget effektive til at reducerer varme og lysreflektion – med den rigtige dug holder den 85% af den direkte sollys og varme ude.

Læs mere om effektiv afskærmning med screens hér.

Udvendig solafskærmning til vinduer

En faldarmsmarkise skærmer dine vinduer mod den blændende sol året rundt. På kontorer beskytter eksempelvis mod modlys i computerskærme og sikrer at møblementet ikke bleges af sollys. De er meget stærke selv under vanskelige vindforhold. Du kan få faldarmsmarkiser i mange varianter.

Markiser med motor

Der findes mange typer af markiser. Hos gardinbus.com får vi specialproduceret markiserne til den enkelte kundes specifikke behov, og kan kombineres på mange måder – både i forhold til motor, kassette, lys og varme, dugtype, mål og farver. Alle løsninger har til formål at optimere lysforholdene og spare på energi. Der er således mange fordele ved at investere i markiser med motorer til udvendig solafskærmning.

Markise med motor
SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.