Bestil Gardinbus

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Få GRATIS besøg af Gardinbus – 30% rabat på ALLE gardiner

Få gratis besøg af Gardinbus – opmåling og tilbud er gratis og uforpligtende

Bestil et besøg af vores Gardinbus allerede i dag, og vi giver dig 30% rabat på alle vores gardiner efter mål og markiser / solafskærmning, mens vi forærer dig selve rådgivningen, opmålingen og tilbuddet kvit og frit. Alt du behøver at gøre, er at udfylde skemaet her på siden, hvorefter vi kontakter dig og finder en dag, hvor en af vores professionelle fagmænd kommer på besøg for at vise alle vores flotte designs.

Vores Gardinbus kører i hele landet – også til dig

Når vores Gardinbus kommer forbi dig med professionel rådgivning, har vi hele vores sortiment med, og det gælder uanset hvor du befinder dig – for vores Gardinbus tager på kundebesøg i hele landet. Det gør vi, fordi vi mener, det er vigtigt, at se gardinerne i de omgivelser, hvor de efterfølgende skal hænge, ligesom det er rart at kunne give sig tid til at mærke kvaliteten og materialerne for efterfølgende at beslutte sig i ro og mag i sin egen stue.

Lige nu får du hele 30% rabat ved bestilling af gardinbus
SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Gardinbus.com © 2020

- Professionel rådgivning igennem årtier

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra beregning.