Markise app

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil markisebussen nu!

* Er påkrævet

Styr din markise med en app

Styr din markise med mobiltelefonen

Bare forbind Connexoon, installer den pågældende Connexoon app på din smartphone, og så er du klar til at forbinde din markise trådløst.

Connexoon app virker på alle vores markise modeller.

SMART CONTROL
Gør dine markiser smartere ved at komplettere med temperatur- eller solsensor, så at de automatisk ændrer stilling ved behov.

SNAPSHOT
Har du fundet de bedste indstillinger til din belysning, dine markiser eller din pergola? Gem enkelt dine favoritindstillinger sammen med snapshotfunktionen og tilbage til alt til samme stilling når som helst.

TJEK TERRASSE
Et pludseligt vejr skifte kan gøre at du bliver usikker på hvorvidt markisen er kørt ud eller ind. Tjek terrassen med et enkelt klik og juster med fjernbetjening.

KØB RENTEFRIT  0,-
Betalingen fordeles over 10 eller 20 mdr. til 0,- i rente

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil markisebussen nu!

* Er påkrævet

Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.