Persienner

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Altid gode tilbud på persienner efter mål – Få 30% i rabat

Når der skal vælges ny afskærmning til dit og familiens hjem, er persienner altid et godt valg. Ikke nok med at persiennerne er fortræffelige udi kunsten at skærme af for solen – således at dit møblement ikke bliver bleget og skæmmet på øvrig vis af de kraftige stråler. Persiennen kan også fuldende en stram grafisk indretning, skabe et nyt og anderledes udtryk i dit rum og sidst men ikke mindst, så kan netop persiennerne understrege og fuldende din stil på en moderne, diskret manér.

Persienner der giver et væld af muligheder

Hos Gardinbus.com har vi naturligvis et væld af muligheder, som vi tager med, når vi kommer på besøg hos dig. Så kan du i ro og mag i hjemlige omgivelser finde netop de persienner, som passer godt ind i din stil.
Du kan vælge, om du vil have persienner med 16 eller 25 mm brede lameller. Udvalget er stort, og der er helt sikkert en farve eller mønster, der passer til præcist dit rum.
Du kan vælge at få produceret med standard snorebetjening og betjeningsstang. Du kan også få dem produceret med en wire og beslag i underlisten, der kan fiksere persiennen, så den hænger stramt og ikke hænger løst, når f.eks. døren åbnes.

30% rabat på alle vores persienner

Netop nu har du tilmed mulighed for at gøre en ekstra god handel, da Gardinbus.com tilbyder 30% rabat på alle vores persienner.

Overvejer du nye persienner, er det værd at vide, at de er nemmer at holde rene, de har et stramt men moderne udtryk og kan nemt tilpasses kringelkroge og skæve mål. Dertil er de særligt praktiske i badeværelse og bryggers, da disse rum ofte har et højere niveau af fugtig luft.

Vi kan også tilbyde et stort udvalg af rullegardiner med soft-close funktion eller kædetræk – med eller uden mørklægning.

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.