Altid gode tilbud på persienner efter mål – Få 30% i rabat

Når der skal vælges ny afskærmning til dit og familiens hjem, er persienner altid et godt valg. Ikke nok med at persiennerne er fortræffelige udi kunsten at skærme af for solen – således at dit møblement ikke bliver bleget og skæmmet på øvrig vis af de kraftige stråler. Persiennen kan også fuldende en stram grafisk indretning, skabe et nyt og anderledes udtryk i dit rum og sidst men ikke mindst, så kan netop persiennerne understrege og fuldende din stil på en moderne, diskret manér.

Persienner der giver et væld af muligheder

Hos Gardinbus.com har vi naturligvis et væld af muligheder, som vi tager med, når vi kommer på besøg hos dig. Så kan du i ro og mag i hjemlige omgivelser finde netop de persienner, som passer godt ind i din stil.
Du kan naturligvis beslutte at vælge ens persienner til hele rummet, der skal opdateres – eller du kan mikse flere af vores farver og skabe spændende kontraster. Måske har du lyst til at vælge flere nuancer i en farvekategori – hos Gardinbus.com har du mere end 100 forskellige farvermuligheder at vælge imellem, hvilket lader dig skabe en unik og ganske individuel løsning, der passer perfekt til din familie.

30% rabat på alle vores persienner

Netop nu har du tilmed mulighed for at gøre en ekstra god handel, da Gardinbus.com tilbyder 30% rabat på alle vores persienner. Det gælder således både vores aluminiumspersienner i 25mm, 35mm og 50mm, samt det brede udvalg af træpersienner i 25mm og 50mm.

Ud over de mange farver kan Gardinbus.com desuden tilbyde dig mulighed for at få dine nye persienner leveret med motorstyring. Dette er en særdeles attraktiv løsning for gangbesværede eller for de, der ellers ville have svært ved at komme til persiennens snoretræk. Motorstyrrede persienner styres via fjerbetjening.

Overvejer du nye persienner, er det værd at vide, at de er nemmer at holde rene, de har et stramt men moderne udtryk og kan nemt tilpasses kringelkroge og skæve mål. Dertil er de særligt praktiske i badeværelse og bryggers, da disse rum ofte har et højere niveau af fugtig luft.

Vi kan også tilbyde et stort udvalg af rullegardiner med fjedertræk eller kædetræk – med eller uden mørklægning.