JAB Stofgardiner

JAB gardinstof – Metervarer i topkvalitet

Få gratis besøg af Gardinbus – opmåling og tilbud på JAB stofgardiner er gratis og uforpligtende.

JAB stofgardiner – Få råd og vejledning omkring opmåling og syning.

Bestil et besøg af Gardinbus.com allerede i dag, og se vores eksklusive udvalg af stof fra det verdenskendte JAB. vi giver dig 30% rabat på alle vores JAB stofgardiner efter mål, mens vi forærer dig selve rådgivningen, opmålingen og tilbuddet kvit og frit. Alt du behøver at gøre, er at udfylde skemaet her på siden, hvorefter vi kontakter dig og finder en dag, hvor en af vores professionelle fagmænd kommer på besøg for at vise den unikke JAB kollektion.

JAB er med deres fantasi og deres kreativitet altid foran på deres designs og  de leverer gang på gang nye trends til alle verdenshjørner. JAB er leverandør af både møbelstoffer, gardinstoffer, tæpper og tapeter. JAB Anstoetz Group er en familieejet virksomhed, der står for elegant at levere og bearbejde de fineste stoffer siden 1946.

Se gardiner i dine egne omgivelser

Når Gardinbus.com kommer forbi dig med professionel rådgivning, har vi hele vores sortiment med, og det gælder hvad enten du befinder dig i Skagen eller Sønderborg, på Frederiksberg eller Falster – for Gardinbus.com tager på kundebesøg i hele landet. Det gør vi, fordi vi mener, det er vigtigt, at se gardinerne i de omgivelser, hvor de efterfølgende skal hænge, ligesom det er rart at kunne give sig tid til at mærke kvaliteten og materialerne for efterfølgende at beslutte sig i ro og mag i sin egen stue.
Ydermere taler vi om tilbehør som gardinstænger, motorstyring og listefarver, så du ender med en komplet skræddersyet løsning, der passer perfekt i dit hjem.

Når vores systue er færdig med din vare, kommer Gardinbus.com efter aftale tilbage og monterer dine gardiner professionelt og perfekt, således at du bare skal læne dig tilbage og nyde dine nye gardiner.

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Påkrævet felt


Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.