Skip to content

Vi lever af glade kunder

Vi lever af glade kunder

Smukke Plisségardiner hos Gardinbus.comHver dag gør vi vores yderste.

Vi glæder giver alt ros vider til vore flittige gardinmænd. Kritik bruger vi konstruktivt i vores udvikling. Vi sender lejlighedsvis skemaer ud til de kunder vi har besøgt for, at få deres oplevelse råt for usødet. Vi glæder os over alle de glade kunder og bearbejder dem hvor vi har plads til forbedring.

På Trustpilot spørger vi alle vores kunder om deres oplevelse. Her kan vi se at næsten alle er meget glade for vores dygtige gardinmænd- og kvinder. Vi får selv produceret vores gardiner så der ikke er fordyrende mellemled og grossister. Det har givet udfordringer her under covid 19!

Vi har derfor udvidet vores kundeservice kraftigt og samtidigt er vi ved at indfører meget ny teknologi. Her er vi næsten i mål. Men at uddanne en gardinbus.com’er tager tid.

Vi er ved at etablerer chat funktion så vores kunder omgående kan få svar på relevante spørgsmål. Næsten 40 gardinmænd og kvinder gør alt for at din oplevelse  med gardinbus.com bliver så god og tryg som muligt.

Gardinerne skal holde i mange år.

Vi glæder os til at besøge dit hjem og give et godt forslag. Uanset om det er vedrørende lys, lyd, kulde, varme, hygge og/eller privatliv.

Bedste gardin hilsner

Gardinbus.com teamet

Gardinbus.com logo

Book gardinbussen

Book Gardinbussen og

få op til 30% rabat 

opmåling og tilbud er gratis og uforpligtende