Skip to content

De bedste tips når du skal vælge nye gardiner

De bedste tips når du skal vælge nye gardiner

Design på dine gardiner:

S4 KL Slide PlisségardinDine gardiner er ofte en lang tids investering der skal fungere i dit hjem i forhåbentlig mange år. Tænk derfor over designet – vælg en farve du vil være glad for også til næste år og året efter. Måske er det en god ide at vælge en farve der vil kunne matche flere forskellige vægfarver – hvis du nu skulle få lyst til at male. Eller flere forskellige møbeltyper – så gardinerne stadig tager sig smukt ud, selv om du køber en ny sofa.

Hos gardinbus.com er vores erfarne sælgere klar til at hjælpe dig med råd og vejledning om stil og design – og vi har altid et stort udvalg med i vores Gardinbus, så du kan se farve og materiale i dit eget hjem. Du kan bestille vores Gardinbus her – vi kører i hele landet og første besøg er gratis og uforpligtende.

Funktion og type på gardiner:

Gardiner er ikke bare gardiner – du skal vælge de gardiner der har den rette funktion til bestemte rum i dit hjem.

 

Rullegardiner

Vi går nu mod lysere tider og rullegardiner med mørklægning er perfekte i soveværelset og børneværelset så du og dine børn kan få en uforstyrret søvn – og måske sove lidt længere i weekenden 🙂

Rullegardiner uden mørklægning er også en mulighed, hvis du blot ønsker at skærme den skarpe sol, men ikke lukke den helt ude.
Hos gardinbus.com har vi over 100 forskellige designs inden for rullegardiner – med og uden mørklægning med både kædetræk eller fjedertræk – eller motorstyring hvis du ønsker det.

 

Plissegardiner

Hvis du skal have gardiner i vinduer med smalle karme og rammer eller vinduer som er tæt ved jorden (gulv til loft vinduer eller vinduer i f.eks. udestuen), så kan plissegardiner være det helt rigtige valg. Dette fordi stoffet i et plissegardin er ekstra fint, og derfor fylder meget lidt. Hos gardinbus.com kan du få plissegardiner både med og uden mørklægning – vi har mere end 50 designs at vælge imellem, så der er helt sikkert et der passer lige til din smag. Plissegardiner er både dekorative og funktionelle og vi kommer gerne ud til dig og måler op og giver dig et helt uforpligtende tilbud.

 

Persienner

Vi kan lave persienner til kringelkroge og skæve mål. Persienner er nemme at holde rene og leveres både i træ og aluminium. Aluminiumspersienner er særligt velegnede til for eksempel bryggers og badeværelse mens træpersienner er smukke overalt i hjemmet. Gardinbussen.com leverer persienner i over 100 forskellige designs Vi leverer persienner med snoretræk, uden snoretræk eller med fjernstyret motoriseret træk. Kontakt os, så kommer vi hjem til dig og viser dig alle de forskellige løsninger, så du kan finde den løsning der er perfekt for dig.

 

Lamelgardiner

Er du ude efter et eksklusivt, stilrent og roligt look, så er lamelgardiner det perfekte valg. Lamelgardiner er en slags ”lodret persienne” som kan have rigtig mange funktioner. Den er smuk i lodrette, høje vinduer hvor den skærme effektivt for solen men samtidig lukke lys ind. Den kan bruges som afskærmning for hylder og reoler og som rumdeler.

Gardinbus.com fører mere end 20 forskellige modeller og tilsammen mere end 100 forskellige designs – og vi lover dig, at vi kan tilpasse lamelgardinet lige efter dit behov og din smag. Mulighederne er uendelige og vi står klar med råd, vejledning og inspiration – kontakt os for et tilbud.

 

Stofgardiner

Måske er du mere til et helt traditionelt stofgardin? Så er mulighederne næsten uendelige. Gardinbussen.com har masser af farver, mønstre og stoftyper og vi kan sy i alle mål og monterer på næsten alle tænkelige måder. Få besøg af os og fortæl os om dine ønsker – så hjælper vi dig på vej med en gratis opmåling, råd, vejledning og bud på en løsning du helt sikkert vil blive glad for.

Vi håber at dette indlæg har inspireret dig og givet svar på nogen af de spørgsmål du måtte have. Du er velkommen til at bestille gardinbussen gratis og uforpligtende.

Book gardinbussen

Book Gardinbussen og

få op til 30% rabat 

opmåling og tilbud er gratis og uforpligtende