Persienne

- ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge persienner?

Persiennen er det helt rigtige valg, hvis du ønsker et fast materiale som aluminium, træ eller plastik til at afskærme lysindfaldet. Persiennen har præcis samme effekt som gardinet, men er lettere at rengøre – enten med en støvkost eller en våd klud.

Persiennen findes i flere bredder og passer i næsten alle typer af vinduer – også vippevinduer og døre.

Hvilke persienner skal jeg vælge?

Inden du vælger persienner, bør du overveje rummets funktion: ønsker du at skabe et stringent og moderne udtryk i din bolig? Eller har du brug for en løsning, der kan reflektere solens varme stråler om sommeren? 

Er persienner velegnede til mørklægning?

Persienner er ofte brugt til mørklægning og findes endog i særlige udgaver – såkaldt ‘edb-persienne’, som også forhindrer irriterende lysindfald på computerskærme.

Gardinbus.com identitets streg

Vi leverer også gardinløsninger til virksomheder

Gardinbus.com leverer også professionelle gardinløsning til virksomheder som kontorer og hoteller. Her kan vi også tilbyde et stort udvalg af forskellige slags gardiner i mange farver, længder, bredder osv.

Mange års erfaring og tilfredse kunder over hele landet

Vi har gennem de sidste 25 år leveret gardiner til glade kunder over hele landet – også til alle øerne med broforbindelse. Det betyder, at vi kommer med en masse erfaring, og når vi hyrer nye fagfolk, så sender vi dem forbi vores eget gardinakademi, så de er helt opdateret på vores kollektioner og måden at gøre tingene på. Det er din garanti for kvalitet hver gang. Og med hensyn til garanti, så tilbyder vi naturligvis prismatch, så du kan være sikker på at få den bedste løsning til den rigtige pris hver gang. 

En anden årsag til vores succes er ganske enkelt, at hos os er en aftale en aftale. Det lyder måske indlysende, men mange af vores kunder har fremhævet, at de har værdsat denne del af samarbejdet. Så du kan regne med os – fra første møde til de monterede gardiner er klar og videre, hvis der er spørgsmål m.m.