Ovenlysgardiner

Praktiske gardiner til ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer er en sikker favorit i danske hjem, og selvom de har mange praktiske egenskaber, er det nødvendigt at kunne skærme for kraftigt lys og varme. Vi har et bredt udvalg af ovenlysgardiner i samtlige farver, mønstre og designs, så du kan byde det elegante ovenlysgardin velkommen i din boligindretning.

Strømmer lyset ind fra oven?

Bor du i en hyggelig taglejlighed eller en villa med kip, hvor der er installeret de fineste ovenlysvinduer, så dit hjem hver dag prydes med lys og mere udsigt? Så kan du måske nikke genkende til, at det er rart at kunne regulere lysindfaldet. Lysindfaldet og varmen kan nemt mindskes og reguleres med vores betjeningslette ovenlysgardiner. Gardiner til ovenlysvinduer er ikke blot nemme at betjene, men de er også fremstillet af førsteklasses materialer, der sikrer langvarig holdbarhed og beskyttelse mod skadelige UV-stråler.

Få f.eks. et ovenlysgardin med Topar® Plus, hvor vævet er behandlet, så bagsiden reflekterer solens varme og holder temperaturen i rummet nede på solrige dage. Løsningen gør desuden gardinet modstandsdygtigt overfor fugt og snavs, herunder pletter fra insekter.

 

Få kontrol over lysindfaldet med ovenlysgardiner

Det kan være trættende konstant at skulle finde den rette balance mellem et behageligt lys og overophedning i rummet, når gæsterne indtager stuen eller lektierne læses på tagværelset. En god løsning på dette kan være plisségardiner med wirestyring, som sørger for, at gardinet altid sidder pænt ind mod ruden. Vælger du et væv, det er behandlet med Topar® Plus, sikrer du samtidig et stabilt og behageligt indeklima.

Du har også mulighed for at vælge en udvendig solafskærmning såsom et solgardin med et sort, gennemsigtigt netvæv. Dette netvæv blokerer solens stråler uden at påvirke din udsigt og udgør derfor den ideelle løsning til at reducere blændende lys i løbet af dagen eller opretholde en sval temperatur i rummet om eftermiddagen og aftenen. Netvævet er blevet testet til at modstå vind, UV-stråling og varme og er en robust løsning.

Find inspiration på vores blog

Nem betjening med motoriserede gardiner

Glem alt om besværet med snore, kæder eller manuelle håndtag på dine ovenlysgardiner. Med elektriske gardiner er det let at åbne, lukke og styre lysindfaldet via en fjernbetjening eller app på din smartphone. Med enkelte tryk kan du let ændre positionen af dine motoriserede ovenlysgardiner og altid styre solens lys i dit hjem med præcision.

Systemet gør det muligt at programmere gardinerne til at åbne og lukke på bestemte tidspunkter, så du får ekstra komfort i din hverdag. Det er dermed også en bæredygtig løsning for både pengepung og miljø, da du ved justering af gardinernes position kan reducere både varmetab og overophedning i din bolig.

Oplev friheden og komforten i dine daglige rutiner med vores motoriserede ovenlysgardiner og giv samtidig dit hjem et moderne touch.

 

Gardiner på mål til alle størrelser af vinduer

Står du med et ældre ovenlysvindue, som ingen gardiner i standardstørrelser passer til? Eller har du måske et meget lille ovenlysvindue? Uanset om dine ovenlysvinduer er små eller store, skrå eller rektangulære, så har vi den perfekte løsning til dig.

Der findes en del overvejelser, når man skal vælge et nyt gardin til ovenlysvinduet:

• Hvilken funktioner skal mit nye gardin have?
• Hvilket udtryk er vigtigst for netop dette rum?
• Hvilket ovenlysgardin forbedrer bedst indeklimaet og er mest energibesparende?

Vores dygtige gardineksperter kommer forbi i deres gardinbusser og udfører præcise opmålinger, så dine nye gardiner passer på vinduernes præcise mål – uanset form, størrelse og variant. Hos os er du sikret en problemfri installation af ovenlysgardiner, som er skabt specielt til dine vinduer. Det betyder også, at gardinerne leverer maksimal funktionalitet, hvor de fuldstændig dækker vinduet og giver den ønskede kontrol over lysindfaldet.

 

Få hjælp til at finde gardiner til dine ovenlysvinduer!

Alt fra valg af ovenlysgardin og æstetik til funktioner, opmåling og opsætning, kan føles uoverskueligt. Somme tider kan gardinprojektet gå i glemmebogen, fordi tiden ikke er til det. Men bare rolig, vi hjælper dig i mål! Hos os er dine ønsker og behov altid i højsæde, når vi præsenterer dig for et bredt udvalg af gardintyper til ovenlysvinduer, farver, materialer og betjeningsmuligheder. Det er også vigtigt for os, at dine nye ovenlysgardiner både passer til din boligindretning og tager højde for dit budget.

Bestil et gratis besøg af gardinbussen direkte til din adresse, når det passer dig, via vores online bookingformular – helt gratis og uforpligtende.

 

Få professionel rådgivning
med vores gratis gardinbus

Hvis du er usikker på hvilke gardiner, der passer bedst til dit hjem og dine behov, kan du til hver en tid booke et gratis besøg af vores gardinbus. Vores gardineksperter står klar til at rådgive dig og kommer ud på din adresse – og gardinbussen er spækket med forskellige gardinprøver. Vi sørger for, at du ender med den bedste skræddersyede løsning, som er tilpasset dine behov, hjemmets æstetik og dit budget.

Øvrige løsninger