Lamelgardin

- produktegenskaber

  1. LAMELPERSIENNER
    • Vridning

Den maksimale vridning (vinkelforskydning mellem den ene og den anden ende af lamellen) må i henhold til DIN EN 13120 i den til enhver tid gældende udgave ikke overskride 5 mm/m længde ved stoflameller og 2 mm/m længde ved faste lameller.

  • Sabelform

Den maksimale sabelform C (afvigelse i lamellens kant med længde L fra den lige linje, hvis lamellen lægges fladt ud på et underlag) må i henhold til DIN EN 13120 i den til enhver tid gældende udgave ikke overskride C=L i tekstillammellerne (hvor C anvendes i mm og L i m).

Eksempel: Lamellængde 2 m – sabelformens maksimale længde 2 mm

  • Fadform

Den maksimale fadform (lamellen forbliver ikke flad fra kant til kant) må i henhold til DIN EN 13120 i den til enhver tid gældende udgave ikke overskride Cu ≤ 0,04 L, hvorved Cu svarer til fadformens bredde i mm og L svarer til lamelbredden.

Eksempel: Lamelbredde 127 mm – maksimal fadform 127 x 0,04 = 5,08 mm

  • Snitkanter og tråde, der stikker ud i siden

Enkelte tråde, der stikker ud på snitkanterne i siden, er tilladt. De enkelte tråde, der løsner sig, skal fjernes med en saks på det nærmeste bindingssted, før man fjerner dem.

Obs: Træk ikke i tråden, da dette kan beskadige vævet.

  • Afvigelse i trådtykkelsen

Fortykkelser i tråden, der optræder i uregelmæssig afstand (trådkompression) er et ægthedskendetegn ved gardiner og kan ikke helt undgås på trods af den største omhu i fremstillingen af stoffet.

  • Illustrationer ved lameller med indsvejsede tyngdeplader

Trods omhyggelig emballering kan der ved lameller med indsvejsede tyngdeplader forekomme transportbetingede mærker, som viser sig ved brugen.

Gardinbus.com identitets streg

Vi leverer også gardinløsninger til virksomheder

Gardinbus.com leverer også professionelle gardinløsning til virksomheder som kontorer og hoteller. Her kan vi også tilbyde et stort udvalg af forskellige slags gardiner i mange farver, længder, bredder osv.

Mange års erfaring og tilfredse kunder over hele landet

Vi har gennem de sidste 25 år leveret gardiner til glade kunder over hele landet – også til alle øerne med broforbindelse. Det betyder, at vi kommer med en masse erfaring, og når vi hyrer nye fagfolk, så sender vi dem forbi vores eget gardinakademi, så de er helt opdateret på vores kollektioner og måden at gøre tingene på. Det er din garanti for kvalitet hver gang. Og med hensyn til garanti, så tilbyder vi naturligvis prismatch, så du kan være sikker på at få den bedste løsning til den rigtige pris hver gang. 

En anden årsag til vores succes er ganske enkelt, at hos os er en aftale en aftale. Det lyder måske indlysende, men mange af vores kunder har fremhævet, at de har værdsat denne del af samarbejdet. Så du kan regne med os – fra første møde til de monterede gardiner er klar og videre, hvis der er spørgsmål m.m.