Honeycomb

Med Honeycomb energivenlige plissegardiner skaber du et behageligt indeklima

Book gardinbussen og få op til 30% rabat på dine nye Honeycomb plissegardiner

HoneyComb plisségardin - Se udvalg hos Gardinbus.comHoneycomb plisségardinet er fantastisk til at udnytte energien bedst muligt og derved skabe et bedre indeklima. Det er opbygget af to lag væv, der isolerer mod kulde om vinteren og sørger for at reflektere solens stråler, og derved holde varmen ude, om sommeren. Det betyder, at varmetabet gennem vinduet bliver reduceret, og du kan holde udgifterne nede.

Honeycomb vævet har desuden den unikke fordel, at det er 100% mørklæggende. De to lag væv gør, at snorene kan løbe indvendigt, og at der derved ikke kommer lys ud gennem snorhullerne. Det gør det perfekt til eksempelvis soverum eller rum, hvor du ønsker at mørklægge.

Hos Gardinbus.com har vi udelukkende gode erfaringer med Honeycomb plissegardiner, som i vores optik kombinerer det dekorative med det funktionelle på fornemmeste vis. Derfor er vi heller ikke sene til at anbefale denne type gardin, som vi naturligvis måler op til og laver tilbud på ganske gratis.

Reflektere solvarme op til 78%

Reflektere solvarme op til 78%

Reducerer lyd op til 72%

Reducerer lyd op til 72%

Nedbringer varmetab op til 49%

Nedbringer varmetab op til 49%

Spar op til 25% på varmeudgift

HoneyComb - Spar op til 25% på varmeudgift

Fair priser med prismatch garanti

Fair Prismatch Garanti webBestil et besøg af vores Gardinbus allerede i dag, og vi giver dig helt op til 30% rabat på alle vores gardiner efter mål ud fra vejl. Kirsch priser.

Som Danmarks største Kirsch forhandler, kan vi garantere dig den, altid, laveste pris på kvalitetsgardiner, det kalder vi Fair Prismatch Garanti. Så kan du i ro og mag blive inspireret af vores gardin fagfolk, uden at frygte for prisen.

20% rabat på 2-4 gardiner.
25% rabat på 5-7 gardiner.
30% rabat på 8+ gardiner.
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

Rabatten gives på vejledende priser på Kirsch varer.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor vi kalder det Fair Prismatch Garanti.

Gardinbus.comCorona forholdsregler
Er du i tvivl, om det er en god idé at booke et besøg af en gardinkonsulent lige for tiden, eller få besøg af en montør, så kan du være ganske rolig. Både vores samarbejdspartnere og os overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Læs mere om Corona-forholdsreglerne her.

SeekClipart

Bestil gardinbussen nu!

* Påkrævet felt

Gardinbus.com © 2021

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2021) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.