Vælg de rigtige gardiner til badeværelse

Gardiner til badeværelset kan være med til at give et behageligt lysindfald og tilføre stemning. Samtidig forhindrer badeværelsesgardiner indkig i det private rum, så du ikke skal bekymre dig om nysgerrige blikke, men blot kan nyde en stille stund.

Her kan du læse vores tips, og få inspiration til at vælge dit perfekte gardiner til dit badeværelse.

Skab spa-stemning med gardiner til badeværelse

Gardiner er nok ikke det første, du tænker på, når du skal indrette dit badeværelse. Men gardiner er oplagt at bruge til at give dit badeværelse lidt ekstra luksus stemning. Vi tilbringer en del tid på badeværelset. Derfor er det oplagt at indrette det som en lille oase, hvor du kan nyde et øjebliks alenetid og sætte fokus på selvforkælelse og afslapning.

Badeværelsesvinduet er ofte ikke særlig stort. Derfor gælder det om at vælge en gardintype, der fylder mindst muligt, når gardinet er rullet op – såsom persienner, rullegardiner eller plisségardiner. Hvis du ønsker at kunne skærme af for nysgerrige blikke udefra og samtidig nyde solens lys, kan du overveje et plisségardin med Top Down/Bottom Up funktion. Her kan du nemlig parkere gardinet lige dér, hvor det passer dig bedst, så du ikke behøver at skærme vinduet helt af.

Beskyt dit privatliv med plisségardiner eller persienner

Inden du vælger nye gardiner til badeværelset, er det en god ide at overveje hvilket rum og miljø, gardinerne skal hænge i. Der kan nemlig være særlige, der gør det mere oplagt at vælge én gardintype frem for en anden. Badeværelset er eksempelvis et vådrum, som kræver et gardin, der kan holde til både fugt og kondens.

Dét er der heldigvis flere gardintyper, der kan holde til. Persienner er især velegnede til badeværelset, da de kan tåle høj luftfugtighed efter bad og hårtørring. En anden gardinløsning er plisségardiner med Top Down/Bottom Up, som giver dig følelsen af privatliv og masser af frihed. Med dette innovative plisségardin kan du både åbne gardinet ovenfra, nedefra eller placere det et sted i midten af vinduet. På den måde kan du styre mængden af lys og indkig, som det passer dig.

Dit badeværelse skal være et lille frirum, hvor du nyder at opholde dig – og derfor er privatlivet afgørende.

Vælg et badeværelsesgardin, som passer til indretningen

Det er en god idé at beslutte dig for, hvilken stemning du ønsker på dit badeværelse, inden du vælger gardiner. Du kan nemlig bruge både inventar og farver til at skabe nærvær, varme og en hyggelig stemning. Da badeværelset ofte er et forholdsvis lille rum, kan du med fordel gå efter lyse farver, der ikke er for dominerende. Lyse farver åbner rummet op og får rummet til at virke større.

Farverne på badeværelset kan have betydning for dit valg af farver på dine gardiner. Har du valgt en farve til væggene, kan du overveje at føre den videre til dine gardiner. Det skaber et gennemført tone-i-tone look. Du kan også vælge en neutral farve til gardinerne, så de fremstår som et mere neutralt element i rummet. Har du derimod malet dit badeværelse hvidt, kan du give rummet mere kant og personlighed ved at vælge et farvet gardin.

Du kan ligeledes overveje, om du vil lade farven på et badeværelsesmøbel, en skammel eller en vase gå igen i dit nye gardin. Inden du beslutter dig for en bestemt farve, skal du mærke efter, om du tror, at du også vil være glad for farven om nogle år. Ellers er det måske bedre at gå efter nogle mere neutrale nuancer.

Se vores udvalg af gardiner til badeværelse

Vil du se vores udvalg af gardiner til badeværelse? Så er du mere end velkommen til at bestille en gardinbus!

Hos Gardinbus.com oplever vi ofte, at vores kunder ønsker at skabe en rød tråd i deres indretning på tværs af de forskellige rum. Her er gardinerne en oplagt mulighed. Vores brede sortiment indeholder mange gardintyper, uanset om du skal bruge et børnegardin, køkkengardin eller et gardin til stuen.

Find en ledig tid som passer dig i vores online bookingformular, så kommer Gardinbussen forbi og hjælper dig med at finde de perfekte gardiner som opfylder dine forventninger, krav og ønsker.