Book
gardinbussen her
eller kontakt os på
tlf. 31 41 12 22

   spar 30%

Book Gardinbus København

Få gratis besøg af gardinbussen med professionel opmåling og et uforpligtende tilbud.

Gardinbussen i Sjælland & København

Velkommen til Gardinbussen Sjælland & København – din lokale ekspert i gardiner i topkvalitet! Vi er stolte af at tilbyde en bekvem service til vores kunder i hele København og på Sjælland.

Op til 30% rabat på gardiner i topkvalitet

Vi er specialiseret i gardiner i topkvalitet, og vi tilbyder op til 30% rabat på vores produkter. Det betyder, at du kan få den bedste kvalitet til en fantastisk pris.

Gratis og uforpligtende besøg

Det bedste ved Gardinbussen Sjælland & København er, at vores besøg er helt gratis og uforpligtende. Det betyder, at du kan booke en tid til besøg online, og så kommer vi direkte til dig med vores store udvalg af gardiner.

Stort udvalg af gardiner

Vi ved, at det kan være svært at finde den perfekte løsning til dit hjem eller dit kontor, men med vores ekspertise og erfaring er du i trygge hænder. Vi har et bredt udvalg af gardiner i forskellige farver og stilarter, så du kan finde lige præcis det, der passer til dit behov.

Lokal ekspertise og personlig service

Gardinbussen Sjælland & København er din lokale gardin-ekspert, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du får den bedste oplevelse og den bedste løsning. Vores personlige service og ekspertise sikrer, at du får den bedste rådgivning og den bedste løsning til dit behov.

Book gardinbussen

For at du kan føle dig sikker på at få en fair pris, tilbyder vi et enkelt og overskueligt Fair Pris Garanti.

20% rabat på 2-4 Gardiner.
25% rabat på 5-7 Gardiner.
30% rabat på 8+ gardiner
*30% rabat på gardiner til hele boligen.

Rabatten gives på vejledende priser på Kirsch® og Sunway® varer.

*Har din bolig færre end 8 vinduer, så skal du naturligvis have vores “30% rabat på hele boligen” – det er derfor, vi kalder det Fair Prismatch Garanti.

Book gardinbussen København

Spar op til 30% på gardiner og få gratis besøg af gardinbussen med professionel opmåling og et uforpligtende tilbud.