Skip to content

Plisségardiner

Plisségardiner

Fede plisségardiner masser af sollys og skygge og privatliv – Gardinbus blev inviteret hjem.

De ønskede gardiner med rabat. Vi havde lige nu og her 30% rabat gardiner så det gav sig selv. Det er ikke kun billige gardiner det er også på de helt lækre gardiner. Vi producer selv vores gardiner uden fordyrende mellemled så prisen er god.

Opgaven var en fleksibel løsning

Vi skal være ugenert men samtidigt have masser af lys ind og kunne kikke ud. Der skal ses fjernsyn eller hjemmearbejdes. Faktisk var det umuligt at være der hvor solen skinnede. Mulighederne er mange. Rigtige gardiner, Lamelgardiner, rullegardiner og persienner og plisségardiner. Kunden valgte hurtigt Dobbelte plisségardiner uden huller der giver 100% skygge.

gardiner honeycomb

Gardinmanden foreslog hurtigt dobbelte plisségardiner der kan kører både op og ned. Der kommer ikke generende lys ind som fra almindelige plisségardiner og der ikke er synlige huller. De er boret i samlingen i midten. Der er kun snore ude i siden, så der er frit udsyn der hvor plisségardinet ikke er placeret.

Montagen er bare med 4 små sko i hvert hjørne, enten på karm eller vinkel. Meget fint og enkelt. Gardinerne betjenes med et greb både i top og bund så de nemt indstilles. Her billede i bunden. Her de vist, dejlig lyse og lette. Gardinbus er stolt af resultatet. Næste gang er det samme slags, bare i mørklægning til soveværelser.

Dobbelte gardiner holder også kulde og varme ude. Her vil vi nok foreslå nogle florlette gardiner til. Kunden ville vente til næste år men fik præsenteret løsning hvor betalingen bliver fordelt over 10-20 eller 30 måneder. Helt rentefrit.

Gardinmanden glæder sig til at komme igen og håber det bliver snart.

Billede1

Book gardinbussen

Book Gardinbussen og

få op til 30% rabat 

opmåling og tilbud er gratis og uforpligtende