Skip to content

Fede gardiner

Fede gardiner

Gardinbus.com var på besøg

Opgaven var spændende, det skal være lyst lækkert og gerne lidt rustikt. Vi skal have lys og være ugenert mod naboen. Mulighed for at se fjernsyn og få lys ind, og de nye fede gardiner må også gerne tage noget af lyden da vi har glatte gulve og store vindues partier.

Fede gardiner - Lamelgardin

 

Muligheder: Fede gardiner, effektive plisse gardiner, stilrene rullegardiner.

Valget faldt på, ikke bare lamelgardiner, men lamelgardiner med BREDE LAMELLER! Lamelgardiner giver dejligt lys og privatliv når vi ønsker det. Som det ses på billedet, er her valgt lette lyse brede lamelgardiner. Normalt er de 89mm, men her har vi forslået 127mm. Det giver mere rustikt udtryk samtidigt mere lys når der er behov.

Brede lameller fylder samtidigt mindre når de er parkeret til siden, da der er færre lameller. Ekstra detalje er, at der ikke er bund kæder, men indsyet bundvægt. Det giver et letter og enkelt udseende. Som de er parkeret her, kommer der lys ind.

Vi er ugenert for naboen og vi kan se fjernsyn. Samtidigt er lyden blevet meget bedre. Om aftenen er de helt lukket i, så vi er alene. Vi er stolte af resultatet og glæder os til at vise soveværelset med fede gardiner.

Book gardinbussen

Book Gardinbussen og

få op til 30% rabat 

opmåling og tilbud er gratis og uforpligtende