Sonesse

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Somfy SONESSE® Rullegardiner

MESSE TILBUD: Få GRATIS motorstyring til dine rullegardiner

Tilbud gælder ved besøg på messe, eller ved bestilling af Gardinbus.

Bemærk: Dette tilbud kan ikke kombineres med andre kampagner.

Priseksempler:
Lux system med kraftigt rullerør. Kører stabilt. Kraftig 35 mm bundliste.
100×160 Almindelig kr. 2.018,-
100×160 Mørklægning kr. 2.110,-

Nem og simpel betjening med enten fjernbetjening eller din smartphone

Designet til stilhed og enkelhed

Gardinbus.com introducerer Sonesse® 30 WireFree motor. Denne nye motor anvender et indbygget genopladeligt lithium-ion batteri for at minimere vedligeholdelse og eliminere behovet for at installere og udskifte batterier. Sonesse® 30 WireFree er velegnet til vores rullegardiner. Som en genopladelig løsning minimerer Sonesse® 30 WireFree vedligeholdelse og forenkler installationen. En kraftig løfteevne betyder fleksibiliteten til at motorisere et bredt udvalg af nuancer og blinds, alle uden ledninger.

TaHoma, selve hjertet i Somfy Smart Home

TaHoma-enheden er selve hjertet i Somfy Smart Home. Den smarte boks gør det muligt for dig at styre individuelle produkter, fjernbetjent via smartphone, og giver dig også mulighed for at oprette scenarier som involverer grupper af produkter og forbinder dig med hjemmet på et hvert tidspunkt.

Nemt at installere

Nemt at installere, ingen ledningstrækning, alle produkter er trådløse Nem at bruge, med et intuitivt brugergrænsesnit som er designet med og til brugere Omgående adgang til hjemmet, uanset hvor du befinder dig Ved behov sendes en advarselsbesked til din telefonen, så du kan tjekke hjemmet og håndtere uventede hændelser. Fast pris, ingen månedlige abonnementsomkostninger eller omkostninger for at modtage advarselsbeskeder.

Se Sonesse® løsninger hjemme hos dig

Bestil et uforpligtende besøg af Gardinbus.com, og få en præsentation af Sonesse® hjemme hos dig selv. Udfyld formularen her på siden, så kontakter vi dig og aftaler tid for et gratis besøg.

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.