Screens

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Hold solen ude med udvendige screens

Udvendige screens er det samme som udvendige rullegardiner. Med Gardinbus.com’s screens skærmes du både for solens stråler og varmepåvirkning. Dette er især en fordel om foråret og efteråret når solen står lavt. Udvendige screens til virksomheder skal være i høj kvalitet, da de dagligt bliver udsat for både vind og vejr. Hos gardinbus.com leverer vi udvendige screens i flere forskellige varianeter – og altid i højeste kvalitet. Kontakt os for at høre nærmere om den helt rigtige løsning til jeres firma.

screens

Screens fås også med automatisk løsning

Screens er som beskrevet et rullegardin, der kører ude på vinduet – som oftest koblet til en motor. Man kan med fordel forbinde dem til en automatisk løsning, hvor de kan kører ens eller individuelt og styres af vejrforholdene. Således sikres konstant den optimale løsning i forhold til lysforhold, varmeforhold og indeklima. Helt uden at du behøver at bekymre dig om indstillinger og betjening.

Effektiv mørklægning med screens

Screens er samtidig en effektiv løsning til fuldstændig mørklægning, hvor dette er påkrævet.  De anvendes ofte til konference lokaler, undervisningsinstitutioner eller andre steder hvor der f.eks. benyttes projektorer. Få mere at vide omkring udvendige screens, når du kontakter os.

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.