Med Duette® energivenlige plisségardiner kan du spare op til 46% af varmen om vinteren

Book gardinbussen og få 30% rabat på dine nye DUETTE® plisségardiner

DUETTE® er det ypperste indenfor energivenlige plisségardiner. Med DUETTE® kan du spare op til 46% af varmen om vinteren ved sin unikke konstruktion, om sommeren får du et behageligt miljø indendørs fordi gardinet reflekterer solens stråler og dermed varmen.

I DUETTE® er der ingen synlige snore igennem plisségardinet da disse er gemt smukt væk indeni stoffet.

Gardinbus.com kan tilbyde dig mange forskellige DUETTE® plissé-designs, der spænder fra det smukke, afdæmpede ensfarvet produkt henover storblomstrede materialer til stramme grafiske look – alle stilfulde, moderne og særdeles energivenlige.
Dertil tilbyder vi alle vores DUETTE® plisségardiner med motorstyrring, ligesom DUETTE® plisségardinerne leveres med valgfri listefarve – du kan således vælge, at den falder i et med plisségardinet eller skiller sig flot og dramatisk ud.

DUETTE® Plisségardiner der kombinerer det dekorative med det funktionelle

Hos gardinbus.com har vi udelukkende gode erfaringer med plisségardiner, som i vores optik kombinerer det dekorative med det funktionelle på fornemmeste vis. Derfor er vi heller ikke sene til at anbefale denne type gardin, som vi naturligvis måler op til og laver tilbud på ganske gratis.

Søger du alternativer, har vi altid gode tilbud på klassiske plisségardiner – med 30% i rabat.