Duette

Med Duette® energivenlige plissegardiner kan du spare op til 46% af varmen om vinteren

Book gardinbussen og få 30% rabat på dine nye DUETTE® plissegardiner

DUETTE® er det ypperste indenfor energivenlige plissegardiner. Med DUETTE® kan du spare op til 46% af varmen om vinteren ved sin unikke konstruktion, om sommeren får du et behageligt miljø indendørs fordi gardinet reflekterer solens stråler og dermed varmen.

I DUETTE® er der ingen synlige snore igennem plissegardinet da disse er gemt smukt væk indeni stoffet.

Gardinbus.com kan tilbyde dig mange forskellige DUETTE® plisse-designs, der spænder fra det smukke, afdæmpede ensfarvet produkt henover storblomstrede materialer til stramme grafiske look – alle stilfulde, moderne og særdeles energivenlige.
Dertil tilbyder vi alle vores DUETTE® plissegardiner med motorstyrring, ligesom DUETTE® plissegardinerne leveres med valgfri listefarve – du kan således vælge, at den falder i et med plissegardinet eller skiller sig flot og dramatisk ud.

DUETTE® Plissegardiner der kombinerer det dekorative med det funktionelle

Hos gardinbus.com har vi udelukkende gode erfaringer med plissegardiner, som i vores optik kombinerer det dekorative med det funktionelle på fornemmeste vis. Derfor er vi heller ikke sene til at anbefale denne type gardin, som vi naturligvis måler op til og laver tilbud på ganske gratis.

Søger du alternativer, har vi altid gode tilbud på klassiske plissegardiner – med 30% i rabat.

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Påkrævet felt


Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.