Plissegardiner

Plissegardiner med eller uden mørklægning – også som TopBottom

Book gardinbussen og få 30% rabat på dine nye plissegardiner

Gardinbus.com forhandler de elegante plisségardiner fra Kirsch, som dekorerer diskret med sine lige linier og simple design, mens det skærmer perfekt for solen.

Ønsker du et gardin med mørklæggende effekt, så finder du også et væld af muligheder. Prøv vores HoneyComb, hvor der ikke er nogen synlige snore i selve stoffet, og du opnår 100% mørklægning.

Overvejer du at skifte de gamle, blegede gardiner ud? Og spekulerer du nu over hvilke slags ophæng, der i fremtiden skal pynte i dine vinduer? Så er plissegardiner bestemt en mulighed – særligt hvis du skal have gardiner op i vinduer med smalle karme og rammer, i vinduer som er placeret nær jorden eller vinduerne i havestuen. Årsagen er, at plissegardinet er fabrikeret af fint stof, der fylder uendeligt lidt – særligt når det er trukket op. Dermed ”stjæler” plissegardiner ikke dele af din udsigt.

Plissegardiner i mange designs også HoneyComb modellen

Gardinbus.com kan tilbyde dig flere forslellige plissé-designs, alle stilfulde, moderne og særdeles solbeskyttende.
Dertil har vi flere forskellige modeller, der inkluderer plissegardiner med snoretræk, plissegardiner uden snoretræk, plissegardiner med eller uden mørklægning, evt. som TopBottom.
Langt de fleste mennesker er tilhængere af dejlige lysindfald, gerne af den type som skaber en særlig stemning i rummet, der samtidigt oplyses af solens stråler. Alligevel kan det indendørs sollys blive for meget – og det er her, det klassiske og elegante plissegardin på allerfineste vis kan benyttes. Det skærmer rigtig fint af for solen, men alt efter materialet du vælger, kan en tynd solstråle alligevel slippe igennem stoffet og skabe en rar stemning indendørs, uden at du konstant skal knibe øjnene sammen.

Plissegardiner der kombinerer det dekorative med det funktionelle

Hos gardinbus.com har vi udelukkende gode erfaringer med plissegardiner, som i vores optik kombinerer det dekorative med det funktionelle på fornemmeste vis. Derfor er vi heller ikke sene til at anbefale denne type gardin, som vi naturligvis måler op til og laver tilbud på ganske gratis.

Søger du alternativer, har vi altid gode tilbud på persienner efter mål – med 30% i rabat.

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Påkrævet felt


Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.