Panelgardiner til skarpe priser – med 30% rabat og gratis opmåling

Panelgardiner kan en hel del mere, end traditionelle gardiner kan. Et sådan gardin kan fungere som skydedør, rumdeler og forhæng foruden at kunne agere stilfuld solafskærmning og mørklægning i særligt store vinduespartier. Her kan du – når du vælger et panelgardin – selv bestemme om det udendørs lys skal strømme uhindret ind i rummet, eller om der skal skærmes fuldstændigt af eller måske udelukkende der, hvor solens stråler generer i øjeblikket.

Panelgardiner der kan kombineres i mange farver og mønstre

Panelgardinerne monteres på sporskinner og kan sættes op som ét sammenhængende stykke eller enkelvis. Vælger du et sammenhængende gardin kan dette betjenes med stang eller snor, mens panelbanerne ved sidstnævnte løsning flyttes manuelt med hånden.
Når der monteres separate panelbaner, kan du tilmed vælge at kombinere forskellige farver og mønstre for dermed at opnå et helt unikt panelgardin, som passer perfekt ind i din stil, som passer med rummets øvrige farver og interiør. Hos Gardinbus.com kan du desuden vælge forskellige strukturer og vævninger og derved opnå fine lys- og farveeffekter i det pågældende rum.

Panelgardiner kan bruges som rumdeler og lyddæmper

Gardinbus.com kan endvidere anbefale at benytte panelgardiner som rumdeler, en foranstaltning der samtidigt sørger for en mere afdæmpet lyd i rummet, hvor også rumklagen mindskes betydeligt. Dertil kan panelerne bruges i det store børneværelse, der deles af et par børn, således at de små kan få ”deres eget værelse” i fællesværelset.

Drømmer du om nye panelgardiner, så udfyld skemaet her på siden, hvorefter kontakter vi dig, så vi i fællesskab kan finde et tidspunkt, hvor Gardinbus.com kan komme forbi og snakke om, hvordan gardiner kan ændre et rum, skabe nye stemninger og forny dit hjem – vi vejleder, opmåler og kommer med et tilbud ganske gratis.

Har du andre ønsker, så kan vi også tilbyde lamelgardiner, skrå til buede og med motor.