Markise modeller

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil markisebussen nu!

* Er påkrævet

Markise modeller – Se vores udvalg i kvalitets markiser – Få 30% rabat på din markise

Italia Box Markise

italia_box_markise

Giver skygge og beskyttelse på vinduer og altaner. Selve dugen er beskyttet af en kassette i aluminium og monteret på arme.

Max bredde: 5 m.
Armen 1,4 m.

Bora Sidecreen

Bora

Perfekt til altaner og terrasser, Bora Sidescreen skaber ekstra læ for vinden og er ideel i kombination med en markise eller pergola.

Max bredde: 4 m.
Max højde: 2 m.

Refleksol Ziiip

refleksol-zip

Permanent afskærmning til montering udenpå vinduer, eksempelvis etageejendomme. Den robuste aluminiumsramme sikrer perfekt holdbarhed selv på meget udsatte placeringer. Refleksol kan leveres i en bred vifte af farver, der betyder at den falder perfekt ind i bygningens arkitektur og skaber en elegant finish.

Max bredde: 3,5 m
Max højde: 4 m.

Jamaica Markise

jamaica9542

Elegance kombineret med styrke. Konstruktionen af denne markise sikrer høj holdbarhed, selv ved intensiv brug. Armene er konstrueret i aluminium. Takket være den særlige vægt i fronten er du sikker på en jævn udrulning af dugen og undgår derved folder og skader på dugen.
Kan leveres med lukket top.

Max bredde: 7 m.
Max udfald: 3,6 m.

Corsica Markise

Corsica_scaled

Eksklusiv markise der passer godt til huset i moderne design. Konstruktionen af ekstruderet aluminium sikrer styrke og holdbarhed i mange år. Ligesom Palladio drives armene af en kæde der sikrer stabil drift.
Markisen er designet med blik for detaljen, og med sit æstetiske udseende bidrager Corsica, ikke blot med skygge, men også et dekorativt element på huset. Corsica leveres kun med motor.

Max bredde: 7,0 m.
Max udfald: 3,6 m.

Palladio Markise

Palladio_scaled

Elegant markise i semi-kassette, perfekt til terrasser. Den særlige konstruktion af markisens arme gør det muligt at markisens kassette lukker helt sammen og beskytter dugen.
Denne markise er forsynet med en kæde der sikrer at din markise fungerer upåklageligt de næste mange år.
Palladio monteres enkelt på huset, som fuldender det elegante udseende.

Max bredde: 7,0 m.
Max udfald: 3,6 m.

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil markisebussen nu!

* Er påkrævet

Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.