Markiser

EFTERÅRSTILBUD: 30% rabat på ny markise + Gratis motor

Spar 30 % på din nye markise samt få GRATIS Somfy motor med fjernbetjening

Vi tilbyder et stort udvalg af farver og tilbehør til markiser, og lige nu få du motor med fjernbetjening med helt gratis.

En markise er god solafskærmning udendørs, men markiser kan også skærme af indendørs, så dine møbler og gulve nær vinduet ikke bliver bleget af solens hårde stråler. Desuden føles det som om, markisen tilfører jeres hus yderligere kvadratmeter i sommermånederne, hvor det overdækkede areal fungerer som et ekstra rum i boligen – bare udendørs.

Under markisen kan I spise mad, drikke kaffe og hygge med ungerne i de lange weekender, og i aftentimerne kan I drikke et glas vin, efter ungerne er lagt i seng – for duggen lander på markisen og ikke i jeres hår, det samme gør sig gældende i støvregn.

Markiser i et bredt udvalg af tekstiler, farver og designs

Vi tilbyder et endog meget bred udvalg af tekstiler, farver og designs, hvilket betyder, at din markise kan laves lige efter din smag. Dermed får du en individuel og unik løsning. Vores markiser er ekstremt stabile og giver en langsigtet pålidelig drift i mange år – de bliver fremstillet efter mål i samarbejde med Selt Sun Protection Systems.
Hos Gardinbus.com tilbyder dig en uforpligtende snak om mulighederne i dine omgivelser, om hvilke tanker du har gjort dig omkring en markise – og om hvilket stel, dug og model, der passer bedst ind i jeres ude- og indeliv, ligesom det er vigtigt at kigge på, hvilket hus i bor i, så markisen ikke kun passer din personlige smag men også matcher jeres huset.

Værd at vise om vores markiser:

Markiser der er nemme at holde rene

En markisen er forholdsvis nem at gøre ren, når den bliver beskidt – og beskidt det bliver den. En blød børste, lidt lunken vand med et stænk opvaskemiddel og lidt knofedt plejer at kunne fjerne alt fra beskidt regnvand til fugleklatter. Efterfølgende bør du skylde efter og lade markisen tørre igennem, inden den igen rulles ind.

Interesseret? Så kontakt os via formularen her på siden, så kontakter Gardinbus.com dig og aftaler tid for et besøg. Inden vi kører, får du et gratis og uforpligtende tilbud på en ny markise, et tilbud der er skabt på baggrund af dine ønsker og den professionelle vejledning, som vores erfarne fagfolk tilbyder dig, mens Gardinbus.com er på visit.

Bestil Markisebussen nu!

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med henblik på et uforpligtende besøg, så jeg kan se og mærke markiserne i mit eget miljø.

* Er påkrævet