Markiser

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil Markisebussen nu!

* Er påkrævet

Sommer-hygge under markisen!

Spar 30 % på vejl. Kirsch pris og få din nye markise inkl. motor, LED-lys og fjernbetjening

En markise er god solafskærmning udendørs, men markiser kan også skærme af indendørs, så dine møbler og gulve nær vinduet ikke bliver bleget af solens hårde stråler. Desuden føles det som om, markisen tilfører jeres hus yderligere kvadratmeter i sommermånederne, hvor det overdækkede areal fungerer som et ekstra rum i boligen – bare udendørs.

Under markisen kan I spise mad, drikke kaffe og hygge med ungerne i de lange weekender, og i aftentimerne kan I drikke et glas vin, efter ungerne er lagt i seng – for duggen lander på markisen og ikke i jeres hår, det samme gør sig gældende i støvregn.

Kort om produktet

Vores DG50 markise er en hellukket luksus markise med motor og lys til den kræsne bruger. Fås i tre farvevarianter og i tre størrelser.

Om DG50 markisen:

DG50 er en flot og eksklusiv markise, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Markisen er med motor og trådløs fjernbetjening.

Den passer perfekt til den store terrasse, der anvendes ofte, og med det justerbare LED-lys i forbommen kan de hyggelige stunder på terrassen forlænges til langt ud på aftenen. Markisen er hellukket, hvilket gør, at dugen er beskyttet mod alt slags vejr, når den ikke anvendes.

Den miljørigtige dug er gennemfarvet, og har, for ekstra beskyttelse, fået en “Resistant Surface Treatment.” Husk at tilkøbe det nødvendige tilbehør. Skal markisen fx monteres på spær fremfor mur, så skal der tilkøbes et spærkit, der passer til markisestørrelsen og den ønskede vinkel.

Er du i tvivl? Så er du velkommen til at kontakte vores markise-support eller booke markisebussen.

Om DG50:
Motor med fjernbetjening
Stor hellukket markise
Elegant og moderne design i høj kvalitet
LED-lys i forbommen, kan betjenes med fjernbetjening
Kassette i 100% aluminium med pulverlakeret granitoverflade
Skjulte skruer og bolte i rustfast stål

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil Markisebussen nu!

* Er påkrævet

Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.