Lamelgardiner, de smarte aflange persienner — nu med 30% rabat

De lodrette lamelgardiner er de senere år blevet et populært alternativ til de vandrette persienner. Og det forstår vi godt her hos Gardinbus.com, for vi mener, at de lange lameller får langt de fleste hjem til at fremstår eksklusive, stilsikre og rolige. Desuden er lamelgardiner en effektiv løsning, når eksempelvis solen og nysgerrige blikke skal lukkes ude. Lamellerne kan endvidere bruges andre steder end foran vinduerne, blandt andet kan du skærme dine åbne tøjhylder og bøjlestang af med et lamelgardin, ligesom du kan dele et rum op med dem.

Lamelgardiner der passer perfekt til din stil

Med Gardinbus.com kollektionen kan vi tilbyde dig at vælge imellem mere end 100 forskellige designs, ligesom vi fører flere end 20 forskellige modeller – lige fra skrå lamelgardiner til buede, alle kan naturligvis leveres med motorstyring. Det betyder, at vi i fællesskab kan skabe et unikt produkt, der passer perfekt til din stil, hvad enten du er til det klassiske design i douche farver, det farverigt funky valg eller det neutrale sort/hvide – samtidigt finder vi det materiale i den struktur og/eller tæthed, som fuldender din boligindretning.

Lamelgardinet har et moderne udtryk og de stramme linjer plus de flotte vævninger skaber en varm og indbydende stemning i dit hjem. Den følelse vil Gardinbus.com gerne hjælpe dig med at finde frem hos dig.

Gardinbussen kommer til dig med lamelgardiner – helt gratis og uforpligtende

For det med at vælge gardiner kan være rigtig svært, og netop derfor tilbyder vi at komme på kundebesøg hos dig for at vejlede dig i dit gardinvalg. Når du er kommet nærmere en løsning, tager vi mål og giver dig et tilbud på det produkt, du drømmer om – dette gør vi naturligvis ganske kvit og frit. Vælger du at tage imod vores tilbud møder vi efter aftale op med resultatet og monterer det, hvilket naturligvis også er en del af vores service.

Udfyld skemaet her på siden, hvorefter vi kontakter dig og aftaler et tidspunkt, hvor vores fagmand kan komme på kundebesøg hos dig.

Vi kan også tilbyde plisségardiner med eller uden mørklægning – også som up & down, i mere end 100 forskellige designs.