Kontorindretning

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Indret kontormiljøet med gardiner

Det er utrolig vigtigt at være opmærksom på lys, rumtemperatur, akustik og indeklima når man skal skabe et optimalt arbejdsmiljø på kontoret. Kontakt gardinbus.com for at høre mere om vores professionelle, højkvalitets gardinløsninger og solafskærmning. Er der noget værre end at sidde i et alt for varmt kontorlandskab med modlys i computerskærmen og rungende akustik? Nej vel? Det går ud over både produktivitet og arbejdsglæde.

Hos gardinbus.com kan vi hjælpe dig med den helt rette løsning, så du skaber det bedst mulige arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Vi hjælper med solafskærmning og varmeregulering og kan anbefale den gardinløsning der er bedst til netop jeres arbejdsplads. Undgå lysrefleksion i computerskærmen med lamel gardiner eller persienner.

Kontorindretning

Inspiration til kontorindretning

Der findes utrolig mange muligheder når det kommer til kontorindretning og mange forskellige ting man skal have med i sine overvejelser, når man ønsker at indrette sit kontor med det bedst mulige indeklima og arbejdsmiljø. Det er vigtigt at tage højde for funktion, belysning, akustik, materialevalg og kvalitet. Derfor sidder Gardinbus.com’s ekspertteam klar til at hjælpe dig til at finde den bedste løsning. Kontakt os så vi kan besøge din virksomhed med henblik på et uforpligtende tilbud der kan forbedre netop din virksomhed til gavn for alle.

Rumdeling i storrum

Har din virksomhed et stort kontorlandskab? Og er der problemer med belysning, akustik, varme/kuldeforhold og energibesparelse? Så har gardinbus.com mange flotte og effektive gardinløsninger fra gulv til loft som kan gøre rummet mindre, afhjælpe dårlig akustik og forbedre indeklimaet. Kontakt os for inspiration, råd og vejledning.

Tekstiler udviklet til erhverv

Hos gardinbus.com har vi tekstiler og gardiner særligt udviklet til erhverv. De såkaldte intelligente gardiner er af flammehæmmende materiale for at optimere sikkerheden, hvis uheldet skulle være ude og brand opstår..

Funktionel solafskærmning

Når du skal vælge den rigtige solafskærmning til din virksomhed, er det vigtigt at tage højde for, hvor og hvordan lyset kommer ind og hvorvidt I blot har brug for solafskærmning eller om rummene også skal kunne mørklægges total. Muligvis har I brug for forskellige løsninger til forskellige steder i bygningen? Hos gardinbus.com kan vi hjælpe med en totalløsning der dækker alle jeres behov, i alle rum og såvel udvendigt som indvendigt. Vi lytter til dine ønsker og stiller de spørgsmål der gør dig i stand til, at træffe den helt rigtige beslutning, når det kommer til funktionel solafskærmning og optimering af virksomhedens indeklima. Skal det være plissé, persienne, rullegardin, lamel eller noget helt femte? Vi har helt sikkert et produkt der passer til dit firma

Professionel opmåling og tilbud – ganske gratis og uforpligtende

Vigtige beslutninger om jeres virksomheds indretning, skal selvfølgelig træffes hos jer, hvor i kan se de forskellige muligheder og løsninger i jeres eget miljø.

Gardinbus.com har en bred vifte af eksperter der kan vejlede jer – hos jer – både i forhold til design, funktion og optimering af lysforhold, akustik og indeklima. Vi indgå i et tæt samarbejde med jer, for at opfylde jeres ønsker til den bedst mulige indretning af jeres kontor eller virksomhed. I får individuel vejledning, løsningsforslag og tilbud – ingen sager er ens. Og vi er selvfølgelig med i hele processen – fra opmåling og tilbud til montering.

Kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende besøg med opmåling og tilbudsgivning.

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Er påkrævet

Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.