Honeycomb

Med Honeycomb energivenlige plissegardiner skaber du et behageligt indeklima

Book gardinbussen og få 30% rabat på dine nye Honeycomb plissegardiner

Honeycomb plisségardinet er fantastisk til at udnytte energien bedst muligt og derved skabe et bedre indeklima. Det er opbygget af to lag væv, der isolerer mod kulde om vinteren og sørger for at reflektere solens stråler, og derved holde varmen ude, om sommeren. Det betyder, at varmetabet gennem vinduet bliver reduceret, og du kan holde udgifterne nede.

Honeycomb vævet har desuden den unikke fordel, at det er 100% mørklæggende. De to lag væv gør, at snorene kan løbe indvendigt, og at der derved ikke kommer lys ud gennem snorhullerne. Det gør det perfekt til eksempelvis soverum eller rum, hvor du ønsker at mørklægge.

Hos Gardinbus.com har vi udelukkende gode erfaringer med Honeycomb plissegardiner, som i vores optik kombinerer det dekorative med det funktionelle på fornemmeste vis. Derfor er vi heller ikke sene til at anbefale denne type gardin, som vi naturligvis måler op til og laver tilbud på ganske gratis.

Søger du alternativer, har vi altid gode tilbud på klassiske plissegardiner – med 30% i rabat.

SeekClipart.com_bus-clipart-black-and_494782

Bestil gardinbussen nu!

* Påkrævet felt


Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.