Galleri

Rullegardiner

Hos Gardinbus.com har vi en lang historie med rullegardiner, som vi gerne giver vores varmeste anbefaling. Med vores designs når vi hele farvepaletten rundt, ligesom vi tilbyder et væld af forskellige modeller

Persienner

Hos Gardinbus.com har vi naturligvis et væld af muligheder, som vi tager med, når vi kommer på besøg hos dig. Så kan du i ro og mag i hjemlige omgivelser finde netop de persienner, som passer godt ind i din stil.

Plissegardiner

Gardinbus.com kan tilbyde dig mere end 100 forskellige plissegardiner, der spænder fra det smukke, afdæmpede ensfarvet produkt henover storblomstrede materialer til stramme grafiske look – alle stilfulde, moderne og særdeles solbeskyttende.

Lamelgardiner

Med Gardinbus.com kollektionen kan vi tilbyde dig at vælge imellem mere end 100 forskellige designs, ligesom vi fører flere end 20 forskellige modeller – lige fra skrå lamelgardiner til buede, alle kan naturligvis leveres med motorstyring.

Panelgardiner

Panelgardiner kan en hel del mere, end traditionelle gardiner kan. Et sådan gardin kan fungere som skydedør, rumdeler og forhæng foruden at kunne agere stilfuld solafskærmning i særligt store vinduespartier.

Markiser

Vi tilbyder et endog meget bred udvalg af tekstiler, farver og designs, hvilket betyder, at din markise kan laves lige efter din smag. Dermed får du en individuel og unik løsning. Vores markiser er ekstremt stabile og giver en langsigtet pålidelig drift i mange år.

Gardinbus.com © 2020

Der er tale om produkter produceret efter ordre, derfor trækkes betaling ved bestilling. Du er som kunde ved Gardinbus.com sikret fuld levering af din ordre.
Gardinbus.com har leverandørgaranti* på alle ordre. *Leverandørgaranti betyder at skulle Gardinbus.com ikke være i stand til at leverer din ordre (købt og betalt i 2020) – forpligter Leverandøren sig til at leverer hele din ordre – uden ekstra omkostning.